Recenzie: Out of Phase – Ginger and the Peppers

Recenzie: Out of Phase - Ginger and the Peppers

Anumite perioade de timp ne pot face să ne simțim invizibili. Ca și cum totul în jurul tău se prăbușește într-un ciclu neverending de necunoscut și ești lăsat să te agăți de orice urmă de normalitate. Această senzație a fost înfățișată cu succes în noul single al trupei Ginger and the Peppers, „Out of Phase”. Cei cinci membri ai trupei împărtășesc dorința de a ajunge la oameni la nivel emoțional prin artă și muzică. Cu fiecare nouă lansare, ei speră să creeze melodii care să reprezinte și să ilustreze experiența umană în stare brută. „Out of Phase” conține versuri bine construite care pot fi analizate profund pentru a stabili un înțeles metaforic. De exemplu, versurile „Vorbirea, e epuizantă” și „Mă poți vedea măcar?” evocă o senzație de nimicnicie și de repetitivitate a acesteia. Ginger and the Peppers au combinat instrumentația electrică, vocile clare și versurile intenționate pentru a crea un imn rock impresionant care nu numai că încântă urechile publicului, dar și atinge inimile lor.

„Out of Phase” are tobe bătând nebunește, riff-uri intricate de chitară și voci puternice. Vocea impresionantă a lui Julia Dillon variază de la adâncă și răgușită la tonuri înalte. Notele lungi și dramatice ale acesteia, alături de bătăile încitante ale tobelor și chitarelor, creează o piesă sălbatică de artă, amintind de rockul clasic din anii ’70. Pe 13 ianuarie, Ginger and the Peppers au lansat videoclipul oficial al piesei „Out of Phase”, care a adunat deja peste 19 mii de vizualizări pe YouTube. Videoclipul beneficiază de iluminare în tonuri calde și de mișcări de cameră stabilizate, creând astfel o atmosferă vintage și cinematică. Includerea unor imagini bizare sau neașteptate conferă un stil de producție aproape „indie”. Aceste scene ciudate se îmbină perfect cu mesajul piesei despre a te simți pierdut într-o stare neobișnuită a minții.

Originară din São Paulo, Ginger and the Peppers este o trupă de rock braziliană care își propune să prezinte o reprezentare autentică și diversă a rock ‘n’ roll-ului modern. Grupul muzical format din cinci membri este alcătuit din Julia Dillon (vocalistă), Alê Masili (chitară), Paulo Gonzaga (chitară), Itto Menezes (bass) și J.P. Masella (tobe). Fiecare artist aduce propria sa experiență muzicală în grup, formând astfel sunetul unic al trupei. Ginger and the Peppers au fost oficial formați în 2020, cu lansarea single-ului lor de debut, „Out of Phase”, în noiembrie 2022. Trupa a adunat deja peste 22,9 mii de ascultători lunar pe Spotify doar, iar „Out of Phase” a înregistrat 97,8 mii de redări și numărătoare. Cel de-al doilea și cel mai recent single al lor, „Plastic Time”, a fost lansat pe 20 ianuarie și prezintă voci mai remarcabile și instrumentalizație intensă. Este clar că Ginger and the Peppers dețin vocea captivantă și capacitatea muzicală pentru a-și îndeplini visul de a ajuta la renașterea genului rock.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți