Recenzie: Out Of The Dark – Trisha & Thara

Recenzie: Out Of The Dark - Trisha & Thara

Trisha & Thara, duo-ul format din două surori, și-au făcut simțită din nou prezența prin lansarea primului lor single din 2023. Acest duo pop urmează modelul de a lansa câte un single pe an, iar de data aceasta este vorba despre „Out Of The Dark”, o baladă originală dedicată mamei lor, având în vedere că data lansării single-ului coincide și cu ziua ei de naștere. Cele două surori creează muzică împreună încă de când erau în școală și au fost recunoscute pentru armoniile lor uimitoare și chimia muzicală naturală pe care o au ca frați și surori. Noul lor single, „Out Of The Dark”, strălucește deoarece este plin de versuri direct din inimă, în timp ce cântă pentru această persoană importantă care le-a inspirat melodia. Dacă te-ai găsit în dificultate în a găsi cuvintele potrivite pentru a spune cuiva drag, lasă-l pe Trisha & Thara să facă acest lucru pentru tine. Acum poți asculta noul lor single făcând clic pe videoclipul de mai jos.

Noul single al lui Trisha & Thara debutează cu o frumoasă melodie de pian, urmată de voci uimitoare în timp ce își lasă emoțiile să le conducă. „Out Of The Dark” este un sentiment dulce care mi-a adus lacrimi în ochi în timp ce o ascultam. Mi-am putut imagina pe cineva din viața mea care mă face să simt astfel în timp ce ascultam, acesta fiind unul dintre numeroasele puncte culminante ale acestei piese. Pur și simplu poți simți căldura și dragostea emanând din versurile lor și din versurile gândite, în care își arată cât de mult înseamnă această persoană pentru ei. Duo-ul utilizează versuri precum „Nu știu ce aș face fără tine” și „Când lumea s-a prăbușit, ai schimbat cursul vieții mele”, făcându-ne să simțim doar mai bine după ascultare. Noul release al lui Trisha & Thara este destinat să fie împărtășit cu alții. Dacă te poți identifica cu având pe cineva în viața ta care te-a ajutat să ieși din întuneric și vrei să știe cât de mult îl apreciezi, lasă acest single să fie acolo pentru tine.

Trisha & Thara sunt un duo de surori adolescenți pop, cu sediul în zona Boston-ului. Până acum, perechea a atins impresionanta cifră de aproape 2.000 de ascultători lunar și peste 180.000 de stream-uri pe Spotify, număr realizat având în vedere că au lansat doar câteva single-uri până acum. Tineriul duo pop a făcut multe în cariera lor muzicală până acum, de la interpretarea în musical-uri în Chicago, formându-se în diferite școli de muzică și lucruz la spectacolele live în întregul stat. Surorile au făcut prima apariție pe Spotify cu single-ul lor de debut, „You Used to Be”, în 2020. Au continuat cu lansarea celui de-al doilea single, „Regret”, în 2021, și a celui de-al treilea, „Too Late Again”, în 2022. Cu 3 single-uri lansate, cel mai recent „Out of The Dark” (lansat pe 10 martie 2023) va fi al patrulea lor până în prezent și doar cel mai recent al celor două. Asigură-te că fii atent la viitoarele lor lansări. Urmează-le rețelele de socializare de mai jos pentru actualizări de la Trisha & Thara și ascultă acum cel mai nou single al lor!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți