Recenzie: Over and Out – Alex Beck

Recenzie: Over and Out - Alex Beck

Alex Beck ne-a oferit un hit rock plin de energie, cu noua sa melodie „Over and Out”. Această melodie ne permite să o simțim pe Alex într-un mod sincer în timp ce se recuperează după o despărțire. „Over and Out” ne poate face să ne simțim cu toții în putere să plecăm atunci când trebuie, în același timp acceptând cât de greu ar putea fi. De la abandonarea unei relații sau a unei prietenii, Alex ne ghidează prin dificultățile de a fi atât de hotărât să pleci, dar furia continuă ar putea să te facă să rămâi sau să fii mânios mai mult decât ai vrea. Rămânând cu versurile „Aș vrea să pot spune că am plecat și gata” ne poate da un sentiment de încercare de a merge mai departe, dar un singur lucru te poate declanșa și te poate face să rămâi.

„Over and Out” este o piesă indie rock puternică, iar Alex ne oferă voci captivante în care ne putem prinde în călătoria acestei melodii. Pornind cu o melodie lină și melodioasă, această melodie face o cotitură rapidă, de parcă am merge cu Alex prin etapele despărțirii ei. Pe măsură ce melodia progresează, suntem conduși către furie și durere în tonul ei, pe măsură ce diferite straturi de bass și tobe sunt amestecate. Pe măsură ce Alex ne conduce în mijlocul cântecului, suntem complet atrași de vocea ei și de imnul general care este „Over and Out”. Această melodie te face să vrei să înveți fiecare cuvânt pentru a cânta alături de ea până la sfârșitul primei audieri. Alex încheie din nou această melodie cu vocile ei fermecătoare care se potrivesc cu tonul general al melodiei, ceea ce îți dă poftă să apeși butonul de rewind pentru a te desfășura în această piesă din nou!

Alex Beck este o tânără cântăreață și compozitoare stabilită în Los Angeles. Ea și-a început călătoria muzicală de la o vârstă fragedă, permindu-i să-și descopere stilul și să creeze muzică uimitoare care este cu adevărat unică pentru ea. De când a participat la Berklee College of Music, ea a reușit să își pună în valoare talentul mai mult ca niciodată. Alex este profund pasionată de muzică și a învățat multe despre cântat și povestit de la idoli ai ei. Ea scrie din inimă și reușește să captiveze fanii ei cu muzica ei asemănătoare unor imnuri. Abia așteptăm să vedem cum va continua să crească ca artistă. Cu siguranță, verificați muzica ei și urmăriți-o mai jos pentru a fi la curent cu ceea ce va aduce Alex în continuare pe masă!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți