Recenzie: Over You – CeCe

Recenzie: Over You - CeCe

„Over You” este povestea din perspectiva cuiva care nu mai este într-o relație. Cântecul de stil pop-punk exprimă furia și sentimentul de a fi blocat într-o relație anterioară, dependent de toxicitate, dar dorind să meargă mai departe. Relația anterioară a lui CeCe este descrisă în mod vag în cântec, reflectându-și gândirea, încercând în mod continuu să o alunge. În schimb, interesul ei amoros actual este descris în detaliu impecabil și cu compasiune. El este un cavaler în armură strălucitoare, tipul care te scoate dintr-o relație nesănătoasă. Nimic nu ar putea fi mai bun, și totuși, ea cântă despre dorința pentru cel mai rău. „Over You” nu este un cântec care romantizează toxicitatea, ci un cântec despre romantizarea toxicității. Îi lipsește nebunia și se numește pe sine insăși nebună pentru această dorință. CeCe spune o adevăr pe care mulți ar dori să o spună cu încrederea ei. Cu toate acestea, având în vedere subiectul său, este o poveste surprinzător de sănătoasă. Da, se luptă să meargă mai departe, dar are intenția de a face asta. Și nu îl trage și pe cavalerul ei în jos. „Over You” nu este doar un cântec cu care mulți se pot regăsi, dar este și un sfat.”

„Over You” începe cu un ritm ușor, dar se schimbă rapid și CeCe începe să cânte. „Am un bărbat nou”, primele cuvinte ale cântecului. La început, sună ca și cum ea s-ar fi deplasat cu adevărat înainte. Ea cântă numai cuvinte laudative despre această nouă relație, dar există un sentiment copleșitor că ceva nu este în regulă. Se adaugă tot mai multe efecte audio în fundal, până când în cele din urmă recunoaște: „Pentru că încă mă regăsesc peste tine” și ascultătorul își amintește că acesta nu este un cântec de dragoste, „tu” care este adresat nu este cineva de care cântă atât de frumos. Primul refren aduce ascultătorului abilitățile de producție incredibile ale lui CeCe, cu o melodie deosebit de magnetică, dar și puterea și pasiunea vocii ei. Ține ultima notă atât de mult timp încât se îmbină cu fundalul audio, creând un sunet proaspăt de tehno. Ea continuă să cânte despre ceea ce este „supusă” să facă, dar se întoarce mereu la sinceritatea refrenului ei. Cântecul se încheie cu o altă interpretare a acestuia, lăsând doar un sunet de static în următoarele momente.

CeCe s-a născut într-un oraș rural din Illinois și a crescut pe o fermă, departe de stilul de viață și casa ei actuale din Los Angeles. A început să cânte când avea cinci ani, la o reprezentație școlară, ceva la care majoritatea copiilor ar participa și ar trece mai departe. Dar nu CeCe. Ea și-a găsit pasiunea, cânta oriunde ar fi putut. La 18 ani, s-a alăturat formației VilHolla și a început să cânte în Midwest. În timpul turneelor a fost abordată pentru participarea în emisiunea de realitate The X Factor. Ea s-a remarcat imediat prin creativitatea autentică, fiind etichetată ca fiind „participantul cel mai polarizant” al emisiunii. A terminat pe locul 6 și, cu faima ei nou descoperită, s-a angajat să lucreze în industria muzicală independent. În 2018, a creat Good Wolf Entertainment, o companie de producție video muzicală. Acum, ea este respectată în mai multe domenii, inclusiv moda, producția și, desigur, muzica. Cu mai multe albume, sute de mii de urmăritori și o bază de fani numită „warriors”, ai putea crede că ea și-a făcut deja locul, dar eu cred că CeCe abia a început – ascultă acum „Over You” și urmărește-o pe ea pentru a vedea călătoria ei incredibilă.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți