Recenzie: Overthinking – Natalie Barth

Recenzie: Overthinking - Natalie Barth

Natalie Barth lansează cel mai vulnerabil cântec al ei, „Overthinking” (Supra-gândire). Natalie folosește acest cântec pentru a dezvălui în mod curajos bătălia ei cu depresia. În viață, toți avem demonii noștri. Unii demoni sunt mai zgomotoși decât alții și acoperă toate gândurile bune din capul nostru. Supra-gândirea este inevitabilă, dar poate și paralizantă împotriva voinței tale. Mințile unora nu se opresc niciodată din cursa lor și nu pot nici măcar să își imagineze o lume a liniștii sau a tăcerii. Supra-gândirea poate fi paralizantă. Vrei să te distrezi cu prietenii tăi, sau să fii tu însuți într-o primă întâlnire, dar nu poți să ieși din propriul tău drum și din propria ta minte. Regretul pentru trecut și fricile pentru viitor merg mână în mână cu supra-gândirea. Cuvântul „supra-gândire” poate avea o conotație negativă, dar nu este întotdeauna rău să fii precaut cu cine ai încredere și cu deciziile importante din viață. Este în regulă să te gândești în profunzime și des la tine însuți și la lumea din jurul tău, dar trebuie să-ți oferi și puțină grație și să trăiești în prezent. Avem cu toții regretul pentru iubirile din trecut care ne-au scăpat. Avem cu toții temerile legate de calea pe care o urmăm spre viitor. Ne exagerăm și subestimăm cu toții persoana pe care o vedem în oglindă. Deși poate fi cel mai singurător sentiment, nimeni nu este vreodată singur în supra-gândire.

Natalie Barth își dorește să fie sinceră în muzica ei. Ea își propune să creeze un spațiu sigur în melodiile ei care să poată ajuta pe cineva care a trecut prin ceva similar. „Overthinking” (Supra-gândirea) are un acompaniament muzical subliniat de speranță, care permite versurilor ei pline de tristețe să strălucească. Există o energie grea și melancolică în întregul cântec, care rulează ca un film în mintea ta. Versurile ei sunt prea ușor de identificat, ca și cum ar fi luat o pagină din jurnalul interior al sufletelor noastre. Natalie a expus demonii ei în speranța de a ne vindeca pe noi. Acesta este cel mai sincer și mai dureros cântec al ei, în care detaliază luptele ei cu sănătatea mentală și suntem recunoscători că ne-a permis să intrăm în inima și mintea ei.

Natalie Barth este o cântăreață/compozitoare indie-pop din Carolina de Nord. Ea este o „enigmă” auto-proclamată care nu știe cum să se definească. La vârsta de 21 de ani bea cafea până târziu în noapte, se concentrează asupra trecutului în loc să trăiască în prezent și este foarte indecisă. Îi place să scrie cântece despre cele mai rele părți ale vieții – este modul ei de a rezolva problemele. Deși scrie muzică de ani de zile, abia recent și-a căpătat încrederea de a-și împărtăși muzica și mesajul cu lumea. Inspirată de artiști precum Lorde și Lennon Stella, ea are o pasiune profundă pentru crearea de cântece care combină emoții în stare brută și versuri pustii, acompaniate de armonii delicate susținute de o atmosferă soft indie-pop. Natalie Barth își folosește talentul pentru a face o diferență și pentru a le arăta ascultătorilor săi că nu sunt niciodată singuri. Muzica ei va aduce o schimbare în lumea aceasta și așteptăm cu nerăbdare să vedem cum continua să strălucească lumina ei!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți