Recenzie: Own Damn Feelings – Bambii Lamb

Recenzie: Own Damn Feelings - Bambii Lamb

Credite Foto: Michelle Chwala

„Own Damn Feelings” este o privire sinceră și directă asupra modului în care o relație se duce de râpă. Lamb surprinde momentul crucial între dorința de a continua din cauza muncii pe care a depus-o deja în interesul său curent și recunoașterea că ceea ce se întâmplă nu este sănătos pentru sine. Vocea etereală a lui Lamb penetrează producția melancolică, aducând auras transcendentă de reflecție. Când supraanalizezi lucrurile, fiecare acțiune, cuvânt și sentiment pentru a se potrivi doar ideii tale despre cine este persoana, singura persoană pe care, într-adevăr, o vei răni este chiar tu. Relațiile se construiesc pe încredere și, dacă nu poți învăța să ai încredere în celălalt în defavoarea propriilor tale nesiguranțe, atunci sentimentele tale vor fi mereu rănite.

Din ukulele lin și vocile dulci și tulburătoare ale lui Bambii, melodia își schimbă curând tonul, introducând sintetizatoare frumoase și un bass puternic. Adăugând tăieturi vocale repetate, vocea cremoasă a lui Bambii se potrivește perfect pentru a crea o atmosferă visătoare, transmitând perfect furnicăturile derutante ale anxietății. Anxietatea este reală, iar videoclipul muzical de stil vintage inspirat din anii ’90 adaugă o senzație vizuală autentică, legând toate elementele într-un mod elegant. Bambii își arată emoțiile pentru ca toți să le vadă prin versurile sale emoționale, menținând melodia organica prin evidențierea atmosferei în defavoarea altor aspecte.

Ca locuitor al Floridei, este de înțeles că estetica generală a lui Bambii Lamb poate fi descrisă doar ca pe o visare. De la stilul muzical efemer și melancolic la adăugarea unei torsinături sarcastice tropei muzicii pop adolescente convenționale, Lamb excel al adăugarea de referințe de cultură populară: de la nostalgia vibrațiilor jocurilor video din anii ’80 la referințe meta și sincere către ea însăși și ceilalți. Scriind și interpretând muzică încă de la vârsta de 14 ani, de când Lamb a început să lucreze cu producătorul său Zach Rodriguez, a mers doar în sus de acolo. Lansând două albume în ultimii patru ani, Lamb promite lucruri mari pentru anul 2023, iar „Own Damn Feelings” este doar o mică gustare dintr-o prăjitură mult mai mare.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți