Recenzie: Paint Me Blue – Bella Kaye

Recenzie: Paint Me Blue - Bella Kaye

Recenzie: „Paint Me Blue” – Bella Kaye

„Pictează-mă în albastru”, o lansare recentă a artistei Bella Kaye, este o piesă plină de ritmuri electronice intense și versuri pline de furie și durere. Kaye cântă despre cum simte că fostul ei partener și despărțirea au făcut-o să se simtă copleșită și și exprimă frustrarea pe care această realitate i-o provoacă. Ea explică cum relația ei anterioară a ruinat-o și a transformat-o într-o persoană rece, în ciuda faptului că a încercat din greu să oprească acest lucru. Podul piesei sale afirmă: „Nu mi-ai lăsat spațiu pe pânza mea / Pierzându-mă, nu pot suporta”, o afirmație sfâșietoare care este un sentiment comun după o despărțire. Ea simte că s-a schimbat complet față de persoana iubitoare care era înainte și îl acuză pe fostul ei partener pentru asta.

Cu vocea ei seducătoare și atmosfera muzicală întunecată, este evident că Kaye încearcă să creeze o poveste emoțională și plină de durere în această piesă. Cu toate acestea, „Pictează-mă în albastru” este rapidă și zgomotoasă, în loc să abordeze abordarea tipică de baladă a unei piese despre despărțire. Aceasta permite publicului să simtă furia alături de Kaye, deoarece ești transportat în mintea și reacția ei la despărțire. Fundalul electronic și riffurile intense de chitară arată haosul și durerea prin care a trecut și demonstrează faptul că muzica este un mod pentru compozitori, în special pentru Kaye, de a-și exprima durerea și de a se vindeca de evenimentele care o provoacă.

Bella Kaye este o cântăreață și compozitoare în vârstă de 19 ani din California de Sud. Ea face muzică profesională din 2019 și a lansat mai multe single-uri și un album. Albumul ei, intitulat „Învățând să fiu”, a fost lansat în octombrie 2021 și i-a adus peste 600 de ascultători lunari pe Spotify. Kaye atribuie sunetul și vibrația sa diferitelor surse de inspirație, inclusiv Taylor Swift, Lorde și Gracie Abrams. Asigură-te că o urmărești pe parcursul călătoriei sale cu link-urile de mai jos și rămâi la curent pentru a asculta mai multă muzică autentică și reală de la Bella Kaye.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți