Recenzie: Paradise – Frankie Orella

Recenzie: Paradise - Frankie Orella

„Paradise” este o piesă pop a artistei Frankie Orella care abordează gândurile negative cu care anxietatea te face să crezi că sunt adevărate și care îți împiedică să trăiești viața la maximum, să crești ca persoană și să creezi amintiri. Conform lui Frankie, ea avea „tendința de a lăsa anxietatea să distrugă momentele frumoase din viață”, iar în această piesă, ea reflectă asupra dorințelor și nevoilor sale în carieră și viața personală, dar și asupra sentimentului de înfrângere generat de gândurile anxioase care o împiedicau să acționeze pentru a le obține. Uneori, anxietatea poate fi o senzație de îndoială, frică, îngrijorare sau stres care insuflă gânduri negative în mintea ta și te face să crezi că vei eșua în ceea ce vrei să faci. Aceasta te determină să crezi aceste gânduri, ceea ce te conduce ulterior să te simți confortabil acolo unde te afli în prezent. Te împiedică să înaintezi către lucrurile bune pe care le dorești în viață, exact cum a spus și Frankie. Deși aceste gânduri nu sunt adevărate, ele te fac să te simți speriat că s-ar putea să eșuezi în încercarea de a face ceva nou. Te aduce în situația de a rămâne blocat, ceea ce te face să ratezi viața paradisiacă pe care o dorești. Cu piesa „Paradise”, Frankie își folosește vocea pentru a se elibera de aceste emoții și gânduri, creând astfel o piesă la care mulți oameni se pot identifica.

Frankie descrie modul în care anxietatea o face să se simtă folosind cuvintele „înspăimântată” și „paralizată”. Cuvântul „înspăimântată” este folosit pentru a descrie modul în care ea crede că va eșua atunci când încearcă să obțină lucrurile pe care le dorește în viață. În schimb, ea a fost înșelată și obișnuiește să fie în confortul de a nu-și urmări planurile și de a nu face progrese, devenind astfel paralizată. În mintea cântăreței, dacă nu face eforturi pentru a obține anumite lucruri care i-ar putea aduce paradisul, este o garanție că nimic nu va merge prost și că nu va trebui să se îngrijoreze că eforturile ei ar putea eșua. În introducere, când se descrie acest lucru, vocea ei este joasă, iar ritmul este lent. Astfel, ea ilustrează starea tristă în care se află atunci când trăiește aceste gânduri și emoții. În refren, ea afirmă de mai multe ori „Vreau mai mult”. Simțindu-se blocată, ea crede că nu poate sau nu ar trebui să încerce să obțină lucrurile pe care le dorește. Ea vrea să facă mai mult și să aibă lucrurile pe care le dorește, dar aceasta nu se întâmplă din cauza fricii de a eșua și a viselor sale care se prăbușesc. Ea își exprimă dorința de a avea prieteni adevărați, fericire și alte lucruri care ar putea să-i ofere satisfacția că a făcut suficiente în viața ei. Cu un ritm mai rapid, note înalte și o voce puternică, Frankie își afirmă obiectivul atât pentru ea, cât și pentru ascultători. Ea pur și simplu vrea mai mult. Ea are nevoie ca acest sentiment anxios și plin de frică să dispară pentru a ajunge la viața paradisiacă pe care și-o dorește, să-și vadă visurile devenind realitate și să fie fericită din acest motiv. Ea vrea doar să prospere și merită să o facă. Ea merită o viață cu gânduri pozitive și o viață în care să înflorească și să se dezvolte atât în viața profesională, cât și în cea personală.

Frankie Orella este o artistă pop alternativă din Nashville, Tennessee. „Paradise” este una dintre cele 6 piese de pe cel mai recent EP al său intitulat „Sad in Paradise”. Acest album a fost lansat acum o săptămână, pe 12 ianuarie. Într-o postare pe Instagram despre lansare, ea afirmă că a folosit această creație artistică ca o modalitate de a elibera emoțiile negative pe care le-a simțit și de a-și folosi vocea pentru a „exprima multe din ceea ce am ținut ascuns de ani de zile”. Ea continuă, afirmând că eliberându-se de aceste emoții ascunse care au afectat-o în ceea ce privește crearea de amintiri și dezvoltarea sa atât ca individ, cât și ca artist, acum se simte vindecată și liberă. Conform contului ei de Spotify, Frankie are peste 16.000 de ascultători lunar, cea mai populară piesă fiind „Come Home”, cu peste 25.000 de redări. Nu uitați să verificați noul și incredibilul album al lui Frankie, care include și o versiune la pian a piesei „Paradise”!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți