Recenzie: paranoia – vara

Recenzie: paranoia - vara

„paranoia” de vara conturează perfect gândurile noastre de la miezul nopții atunci când lumea pare mult mai înspăimântătoare. Minte noastră se află pe un tren cu sens unic pe un traseu pe care nu dorim să-l luăm, dar nu pare să existe nicio posibilitate de a coborî din călătorie. Putem să recunoaștem lucruri în cele patru pereți ale dormitorului și ale minții noastre pe care nu am îndrăzni să le spunem cu voce tare sau să le gândim în jurul altor oameni. Răspundem la întrebările de îngrijorare cu râsete nervoase și zâmbete politicoase. Spunem că suntem bine pentru că vrem să spunem asta în existență. Există unele secrete pe care chiar le ținem ascunse de noi înșine; acestea sunt lucruri pe care nici măcar nu am îndrăzni să le gândim în totalitate. Ne cunoaștem mai bine decât oricine în această lume, dar și ne mințim și rescriem povești pentru a se potrivi cu narativa pe care dorim să o vedem în oglindă. Ne temem că, dacă spunem asta, devine dogmă. Nu ar trebui să existe teamă în sinceritate, iar a recunoaște ceva nu înseamnă că este permanent. Suntem paranoici cu privire la ceea ce ar putea crede alții; suntem paranoici că va rămâne așa pentru totdeauna; suntem paranoici că este prea târziu… dar singura lucruri de care ar trebui să fim paranoici este să nu fim cinstiți cu noi înșine și să nu încercăm să cerem ajutor și să găsim o rezolvare.

Vara mixează frumos vulnerabilitatea și aprehensiunea în noul lor single de dark pop, „paranoia”. Ei au o înțelegere strânsă și introspectivă asupra oceanului de secrete pe care ne-am dori să le ștergem din minte. Ei ne oferă o privire intimă în mintea lor și au avut o conversație sinceră despre sănătatea mentală și depresie. Ne amintesc că nu există stigmat sau teamă în a recunoaște că ai nevoie de ajutor. „paranoia” ne aduce aminte de hiturile noastre de punk preferate din anii 2000, iar vara amestecă această nostalgie cu un mesaj important care ar putea ajuta atât de multe persoane. Ei spun lucrurile cu voce tare pe care noi ne străduim atât de mult să le păstrăm aproape, iar aceste declarații deschise și sincere vor crea o mulțime de astfel de conversații esențiale în viitor.

Vara este un cântăreț/compozitor și influencer pe rețelele sociale. Ei sunt semnați sub propria lor casă de discuri, Kefe Records, și „paranoia” este primul lor single. Vara a câștigat popularitate și fani pe rețelele sociale, iar acest lucru se va dezvolta și mai mult odată cu muzica lor influentă unică și sinceră. Vara ne aduce aminte de o tânără Billie Eilish sau Lana del Rey. Ei abia încep călătoria spre celebritate, iar cu povestea lor captivantă, puternică și insightful, suntem siguri că vor schimba industria muzicală în bine.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți