Recenzie: Parliaments – Bashlow

Recenzie: Parliaments - Bashlow

Despărțirile sunt grele. Poți să rupi toate pozele tale, să-i blochezi pe rețelele sociale și să le spui prietenilor tăi să nu-i pronunțe numele. În ciuda eforturilor tale, mici amintiri ale persoanei eliminate se pot strecura încă prin crăpăturile sufletului. Este nevoie doar de o secundă pentru ca amintirile să revină, fie ele bune sau rele. Poți de asemenea să reflectezi la ce ar fi putut fi dacă relația ar fi durat. Te întrebi dacă ei mai gândesc la tine la fel cum tu îi gândești pe ei. Toate progresele pe care le-ai făcut în uitarea lor sunt acum contaminate. Bashlow a trăit toate acestea pe propria piele și reflectează asupra lor în cântecul său pop “Parliaments”, furios și plin de energie.

Instrumentația acestui cântec se potrivește perfect cu titlul. Este trist și furios și reușește totuși să fie plin de energie. Acest lucru se realizează prin combinarea unei linii de bass vibrantă și a unui riff de pian. Bashlow este furioasă pentru că nu vrea să se gândească la fostul ei iubit. Acest lucru se dezvăluie în refren, cu versurile „she tells me that she loves me, but I know it’s just the vodka talking, tells me that she’s sorry but she’s not.” Un alt aspect al acestui cântec pe care l-am considerat unic este utilizarea titlului, deoarece este menționat doar o singură dată. Bashlow îl spune în prima linie când cântă, „she used to smoke Parliaments.” Cred că este o alegere stilistică bună. Pentru mine, pare că toate emoțiile negative din cântec se trag din găsirea acestui pachet de țigări. Prin urmare, are sens să-l punem în primul plan.

Bashlow este o cântăreață / compozitoare cu sediul în Statele Unite. „Parliaments” este prima sa lansare din 2023. Dacă doriți să ascultați mai multe melodii ale ei, vă recomand single-ul său din 2022, „7 Lettter Word”. Este despre a încerca să fii acolo pentru cineva care suferă. Comparat cu „Parliaments”, este foarte lent și reflexiv, cu o instrumentație minimală. Acest lucru permite sentimentelor puternice să strălucească. Este sincer și se poate vedea că Bashlow cântă din suflet. Mi-a plăcut foarte mult să ascult muzica Bashlow. Urmați toate rețelele ei sociale de mai jos pentru a vedea datele turneului viitor și pentru a fi primul care află despre orice lansări noi!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți