Recenzie: Part of You – Rowan Drake

Recenzie: Part of You - Rowan Drake

Scrisoare deschisă: „Part of You” – Rowan Drake

Este în firea umană să aibă dorințe puțin egoiste în timpurile de mizerie. Uneori, aceste sentimente sunt mai simple de gestionat și acceptat, cum ar fi să sperăm că persoana pe care o iubim ne simte dorul. Pe noul său single, „Part of You”, cântărețul și compozitorul cu sediul în Los Angeles, Rowan Drake, își permite să-și exprime aceste dorințe de durere comună. Prin chitare cu reverb și o atmosferă sonoră, Drake creează o melodie profund intimă, așezată între momente de pierdere și progres. Mixajul este spațios, oferindu-le fiecărui detaliu sonor șansa să se facă auzit în întregime. Înfricoșătoare, delicate și superbe – „Part of You” este sunetul resimțirii de a fi lăsat în frig.

„Poate să regret ce spun acum”, admite Drake după ce își permite să fie puțin egoist. Abordarea compozițională a lui Drake este intens concentrată, ca și cum ar scrie fiecare cuvânt dintr-un singur moment. Varianta de versuri acutizează tematicile mai largi în subiecte palpabile. Ca vocalist talentat, el reușește să redă versurile cu o tentă de albastru distorsionat. „Sper că te gândești la mine când faci dragoste cu altcineva, și simți că ceva lipsește când te atinge el”, poate părea amărui, dar Drake le folosește ca mărturisiri. În timp ce-și gestionează durerea unei despărțiri, el se prinde sperând că fostul său partener îi simte dorința așa cum o face el. Aceste momente scurte de nesiguranță sunt preluate în „Part of You” ca produse naturale ale durerii. Uneori te întrebi dacă într-adevăr mizeria iubește compania.

Rowan Drake a crescut înconjurat de muzică, dar și-a dedicat timpul compoziției muzicale la vârsta de 15 ani. După un accident de mașină care a pus capăt visului său de a practica snowboarding de competiție, muzica a devenit o eliberare și un nou orizont palpitant pentru el. După absolvirea liceului, unde și-a autolansat prima melodie, Drake și-a luat mașina și a părăsit New York-ul pentru Los Angeles. Acolo, a semnat cu casa de discuri Atlantic Records și și-a început cariera profesională ca și cântăreț și compozitor. Prin lansarea constantă de muzică, Drake lucrează din greu pregătindu-se pentru lansarea primului său EP anul acesta. Speranța lui pentru muzica sa, după cum declară, este de a crea un spațiu pentru emoțiile pe care le-am ascuns.

Recenzie: „Part of You” – Rowan Drake

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți