Recenzie: Party Favor – Maddie Ettrich

Recenzie: Party Favor - Maddie Ettrich

Maddie Ettrich lansează o nouă melodie intitulată „Party Favor” despre o ultimă despărțire când știi că petrecerea s-a încheiat oficial. Această piesă spune povestea prea familiară a unui cuplu care știe că relația lor s-a terminat, dar trebuie să se țină încă de o noapte. Există întotdeauna un motiv să amâni inevitabilul, dar uneori este mai bine să te prefaci că zâmbești încă o zi decât să strici ceea ce ar trebui să fie o seară minunată. Ni se spune să nu fim ultimul la o petrecere, dar inima noastră nu primește întotdeauna memo-ul. Deși nu există moment mai potrivit decât prezentul, nu există cadou ca ziua de mâine. Uneori tot ce ai nevoie este un ultim dans, un ultim sărut și o ultimă noapte înainte ca soarele să apună în paradis. Mâine probabil va durea ca dracu’, dar când petrecerea s-a încheiat, fă-ți un favor și oferă-ți darul iubirii de sine și începe de la început.

„Party Favor” împărtășește povestea melancolică a menținerii strânse încă pentru o zi doar pentru a elibera neevitabil când se aprind luminile. Aceasta este ultima melodie de pe EP-ul lui Maddie, I Think The Party’s Over. A scris „Party Favor” plângând și și-a transformat durerea într-o baladă înfiorătoare. Piesa este dominată de emoție brută și versuri direct din jurnalul unei minți. Există o atenție copleșitoare la detalii care atrage corzile sensibile ale sufletului cu fiecare acord al pianului. „Party Favor” este o melodie profundă care încheie o experiență altfel tristă într-un mod frumos, ca o mică panglică.

Maddie Ettrich este o cântăreață și compozitoare din Nashville, Tennessee. La doar 25 de ani, Maddie are o înțelepciune care vine în mod innascut și o suflet vechi. Cântăreața indie-pop în ascensiune, originară din Canada, amintește foarte mult de Olivia Rodrigo prin sinceritatea ei dureroasă și vocea sa reflectivă. Maddie a lansat primul său single, „Decaying Candles”, în 2022. Discografia ei este o frumoasă metaforă a petrecerii vieții. EP-ul ei este o operă de artă care povestește o poveste cinematografică pop, și abia începe. Fă-ți un favor și ascultă ultima melodie a lui Maddie acum!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți