Recenzie: Passenger Princess – Francisco Martin

Recenzie: Passenger Princess - Francisco Martin

Ai avut vreodată sentimente atât de puternice pentru cineva încât în ochii tăi erau regali? Prezența lor luminează literalmente camera și strălucesc mai intens decât oricine. Nu numai că sunt cea mai frumoasă persoană pe care ai văzut-o vreodată, dar personalitatea lor este dulce și se comportă cu atâta grație, că este imposibil să nu te îndrăgostești de ei. Această persoană este o bijuterie scumpă care trebuie protejată, iar tu vrei să fii cel care o protejează. Merită întreaga lume și cea mai bună tratament posibil – tratamentul regal. „Passenger Princess” de Francisco Martin este o melodie de dragoste despre îndrăgostirea de cineva care este o comoară rară ca aceasta și care vrei să o răsfeți pe deplin. Titlul este un omagiu adus meme-ului de pe internet și termenului din Urban Dictionary ‘Passenger Princess’, care definește pe cineva care folosește pe altcineva pentru a călători.

Ai condus vreodată cu geamurile deschise în timpul verii, ascultând muzică în așa fel încât să simți vibrația basului și să-ți lași părul să zboare în vânt în timp ce strigi cuvintele? „Passenger Princess” este melodia perfectă și veselă pentru acest tip de scenariu. Peisajul sonor este visător, dar în același timp energic. Are o jălbă nostalgică, ca un flux funk din anii ’70 cu propria notă de twist în stilul pop modern și trendy a lui Francisco. Unul dintre momentele mele preferate în această melodie este influența clasică asupra stilului cornurilor. Acestea sunt hăziu și reverberate, și au cantitatea perfectă de suflet pentru a da impresia de întregime a melodiei. Să nu uităm de linia incredibilă de bas și ritmul care te vor face să dansezi în mașină în timpul uneia dintre călătoriile estetice.

Francisco Martin este un cântăreț, scriitor, producător și multi-instrumentist din zona de Bay Area din San Francisco și acum are sediul în Los Angeles. Crescând într-o familie cu aptitudini muzicale, Francisco a învățat singur cum să cânte la chitară, tobe, pian și multe alte instrumente, ceea ce l-a dus în cele din urmă să performeze. A participat în sezonul 18 al emisiunii American Idol, unde a ocupat un loc în Top 5. De atunci, a lansat mai multe single-uri de succes, printre care ‘Swollen’ și ‘Wild Girl’, care au acumulat milioane de stream-uri, și 2 EP-uri, ‘Beautiful Ramblings of a Restless Mind’ și ‘Maniac’. Mai sunt multe de așteptat de la Francisco Martin, așa că asigură-te că îi urmărești călătoria!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți