Recenzie: People Are Lovely – Tayler Buono

Recenzie: People Are Lovely - Tayler Buono

“People Are Lovely” ar trebui să fie un reminder pentru tine să suni toți prietenii și familia și să le spui că îi iubești. Tayler Buono a scris „People Are Lovely” ca un tribut pentru toți „oamenii ei”, dar și pentru a sublinia importanța de a te purta cu încredere. Melodia începe cu un mesaj vocal de la mama ei, care-i spune să facă prietenii care se simt ca o familie. Mesajul vocal se încheie și Taylor își spune experiențele cu optimismul ei caracteristic. Ea spune unui străin că îl iubește, dar el se simte descurajat de acest optimism neascuns. Tayler își încurajează mereu prietenii, spunându-i „iubitei sale că este sexy de fiecare dată când pleacă”. Chiar i-a spus unui tip la prima întâlnire că este bărbatul visurilor ei. În pre-refren, își dă seama că optimismul ei ar putea îndepărta oamenii, dar ea are multă iubire în inimă pe care vrea să o ofere. Apoi, în refren, ea își strigă toți oamenii, spunând că îi iubesc indiferent de ce, iar toate cântecele triste se transformă în unele fericite „ca soarele în ploaie”. Tayler spune apoi că își iubește oamenii și că, dacă nu-i plac oamenilor, nu e o problemă, pentru că are mereu prietenii și familia alături de ea. În următorul vers, ea vorbește despre cum obișnuia să smulge petalele unei flori pentru a vedea dacă cineva o iubește, dar acum este atât de indiferentă încât le pune în păr. Le spune străinilor toate secretele ei, merge la petreceri doar pentru a se „distrage și pleca” și organizează o petrecere după împreună cu toți prietenii ei. „People Are Lovely” este un tribut semnificativ și sincer pentru toți oamenii la care Tayler ține.

„People Are Lovely” îmbină perfect elemente de baladă și pop. Melodia combină versuri profunde și semnificative cu un sunet pop stereotipic. În timpul mesajului vocal, o orchestră de coarde interpretează o piesă de vis subtilă. Când mesajul vocal se încheie, Tayler schimbă vibrația într-o melodie pop clasică. Instrumentația nu este prea complexă, cu doar bas, chitară, tobe și pian, dar acompaniamentul simplu pune accent pe vocea și versurile lui Tayler. Melodia nu are nevoie de toate trucurile sofisticate pentru a suna bine; mesajul o face să se simtă bine. La sfârșitul refrenului, acompaniamentul se retrage până când în fundal rămân doar un pian și vocea lui Tayler, ceea ce creează o atmosferă visătoare și lină. Al doilea vers are aceeași instrumentație ca și primul vers, dar folosește și hi-hat-uri ritmice pentru a crea dimensiune. Și în momentul pre-refrenului final, se aude din nou doar vocea lui Tayler și pianul, iar ultimul refren are background vocals ale lui Tayler care se înalță deasupra melodiei principale.

Tayler activează în industria muzicală de peste 10+ ani, navigând prin urcușurile și coborâșurile industriei. Lansarea sa din 2017, „Technically Single”, a ajuns pe locul 1 în topul Spotify US Viral 50. Tayler, care este stabilită în Nashville, are acum peste 50 de milioane de streams pe Spotify. Primul său album, „how to get through a breakup”, lansat în 2022, a acumulat peste 4 milioane de streams. În pregătirea pentru al doilea album al său, „Stay Dreamy”, și un concert live, a lansat câte un single nou din album la fiecare 4-6 săptămâni. „People Are Lovely” a fost recent observată de Simon Cowell, iar melodia va fi prezentată atât la Britain’s Got Talent, cât și la America’s Got Talent. În prezent, Tayler are peste 50.000 de ascultători lunar pe Spotify, iar cu un palmares solid, este garantat că veți auzi din nou și din nou de Tayler.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți