Recenzie: People Pleaser – SACARIAS

Recenzie: People Pleaser - SACARIAS

Este o senzație plăcută să fii apreciat de oamenii din jurul nostru. În ciuda acestui fapt, trebuie să ne amintim că nu putem mulțumi pe toată lumea. Există o mare varietate de personalități în lume. Unele dintre ele nu se potrivesc bine împreună și asta e în regulă! Încercarea de a satisface pe toți oamenii pe care îi întâlnești este pur și simplu epuizantă. Mai rău încă, te poate determina să îți pierzi identitatea. SACARIAS știe asta și își povestește experiența în noul său single pop infuzat cu funk, „People Pleaser”. Dacă te afli în aceeași situație, amintește-ți să te înconjori cu oameni care te lasă să fii 1000% autentic. Cei care nu pot accepta „adevăratul tău eu” nu ar trebui să fie în viața ta.

Mi-a plăcut cum instrumentația acestei piese era ușoară și plină de energie pozitivă. Primul vers începe cu un bas linistit, în timp ce SACARIAS cântă „Am făcut-o din nou, m-am împrăștiat în toate părțile.” Pe măsură ce se apropie refrenul, muzica se accelerează. Pare că există o explozie de energie pe cuvintele „Sunt stresat.” Basul este apoi însoțit de un sintetizator, unde elementul funk se conturează într-adevăr. Vedem că SACARIAS s-a săturat să încerce să mulțumească pe toată lumea și își lasă deoparte anxietatea. El cântă chiar cuvintele „Mă agăț de ceva greșit pentru mine.” Este o senzație eliberatoare. Sper ca această piesă și poveste să îi inspire pe ascultători să se iubească și să nu le pese atât de mult de ce gândesc ceilalți!

Sakarias N. Lundstad (cunoscut și sub numele de SACARIAS) este un cântăreț/compozitor și producător din Norvegia. El și-a descoperit pasiunea pentru producția muzicală experimentând cu programul de calculator GarageBand. În 2017, SACARIAS a început să adauge propriile sale voci. A parcurs un drum lung de la lucratul în propriul său studio de la închisoare, primind laude atât pe scena muzicală norvegiană, cât și internațională. „People Pleaser” este a doua lui lansare din 2023. Primul său single, „Therapy”, este o melodie veselă despre a fi într-o relație cu o persoană toxică și a-ți dori să-și schimbe comportamentul. Mi-a plăcut foarte mult să ascult muzica lui SACARIAS și abia aștept să aud ce va mai crea în viitor!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți