Recenzie: Perfect – Loie

Recenzie: Perfect - Loie

Ai fost vreodată cu cineva care a făcut totul să pară ușor? Când ești lângă ei, orice stres pe care îl ai dispare pur și simplu. Sunt oameni care aduc o energie reconfortantă în viața ta și simți că poți vorbi cu ei despre orice. „Perfect” de Loie stabilește tonul unei astfel de relații liniștitoare și dorința ca aceasta să fie mai mult decât ceva de scurtă durată. Când găsești pe cineva care te face să te simți atât de bine, vrei să fie un angajament pe termen lung. Te simți încă frică să fii prea direct în privința sentimentelor tale față de ei; nu vrei să-i sperii, dar pur și simplu nu te poți abține. Pentru tine, ei sunt perfecți.

Vocalele moi și angelice ale lui Loie te atrag într-o stare relaxată a minții. Cu un peisaj sonor RnB dezbrăcat și visător, nu poți să nu te simți ca și cum te-ai pluti pe un nor. Arătând dragostea pentru moștenirea sa, ea prezintă în introducere înregistrări audio ale vieții sălbatice din Tobago; sunete pe care ea le-a înregistrat vizitând insula. Urmați videoclipul muzical de mai sus pentru o experiență cinematică a frumuseții Insulei Tobago, care a fost filmată de Loie însăși în timpul șederii acolo peste vară cu familia sa. A vrut să împărtășească momentele incredibile pe care le-a trăit și amintirile pe care le-a făcut în timpul șederii pe insulă, alături de versurile inspirate de scrisoare de dragoste ale piesei ‘Perfect’.

Loie este o artistă și compozitoare chino-trinidadiană stabilită în prezent în sud-estul Londrei. Inspirată de artiști precum Jill Scott, Nina Simone și Eva Cassidy, Loie se concentrează pe un sunet influențat de RnB, dar îl face propriul ei; cu melodii și versuri tactice și cu grijă create, garantând să capteze pe toți cei care ascultă. Cu primul său EP în lucru, ‘Perfect’ este minunata piesă principală pregătită pentru ceea ce urmează. Cu sprijinul anterior din partea Fresh Finds UK și a lui Ditto, nu este îndoială că Loie va deveni un nume de urmărit.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți