Recenzie: Playing With Fire – Alex Néva

Recenzie: Playing With Fire - Alex Néva

Recenzie: „Playing With Fire” – Alex Néva

Fiind tras de cineva este cu adevărat enervant, chiar și atunci când nu realizează nici măcar că o face. „Playing With Fire” de Alex Néva dezvăluie scenariul de a fi încă îndrăgostit de cineva cu care ai avut o relație în trecut, dar cu care acum ești prieten. În adâncul inimii și sufletului știi că este greșit să le permiți să se joace cu sentimentele tale, dar ai dificultăți în a te desprinde. Îți dai acum seama că poate faptul de a fi prieteni nu a fost cea mai bună idee și te doare să îi vezi trecând mai departe în timp ce tu ții încă strâns de vechile sentimente. Să treci peste cineva de care ești îndrăgostit este una dintre cele mai grele lucruri cu care trebuie să ne confruntăm ca ființe umane. Uneori ne mintim singuri doar ca să nu simțim acea durere. În adâncul sufletului, știi că trebuie să înveți să trăiești fără ei, dar pur și simplu nu te poți controla.

Ritmul întunecat de pop și beat-ul influențat de Hip-Hop sunt însoțite de un pian fermecător. Acordurile minore stabilesc tonul acestei balade emoționale de alt pop. Vocea lui Alex este minunată, dar puternică și directă în timp ce ne povestește povestea tragică a iubirii pentru cineva pe care nu îl poți avea. Tonalitatea vocii ei este luminoasă, dar plină de suflet în același timp. Povestea în această melodie te sfâșie sufletește și te poate reaminti de o iubire pe care o ai avut în trecut. Când te gândești la a te juca cu focul, te gândești la a-ți asuma riscul de a te arde. Evoluția acestei melodii creează o experiență care te face să simți căldura care se apropie tot mai mult cu fiecare secundă în care aștepți să te eliberezi.

Alex Néva este o artistă pop greco-rusă stabilită în prezent în Norvegia. Stilul ei este comparat cu cel al lui Billie Eilish, Tate McRae și BANKS, combinând un stil de alt pop cu sunete conduse de versuri; dar ea este inspirată personal de nume pe care le știm cu toții, cum ar fi Britney Spears și Destiny’s Child. Desi muzica a fost o parte importantă a vieții ei încă de la o vârstă fragedă, Alex a lansat primul său single, „Gone (are the days)” în septembrie 2022. „Playing with Fire” este al doilea single al ei și prima melodie din 2023. Ca mulți alți artiști, Alex a folosit muzica drept un canal pentru emoțiile sale. Ea scrie despre experiențele personale și speră că alții pot asculta și se pot identifica. Scopul ei este acela de a ajuta pe alții folosind muzica pentru a le arăta că nu sunt singuri. Puteți citi interviul nostru cu Alex aici și să o urmăriți pe rețelele sociale de mai jos!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți