Recenzie: Plot Twist – Sarah Anne Fernandez

Recenzie: Plot Twist - Sarah Anne Fernandez

Toată arta promoțională pentru noul single al lui Sarah Anne Fernandez, „Plot Twist,” este minunată, colaje feministe pline cu inimi, flori și roz – ei bine, totul chiar. Aceste imagini, împreună cu versurile care fac referire la „mă iubește, nu mă iubește” și „poeme [și] buze,” crează o estetică clară pentru „Plot Twist.” Fernandez folosește aceste idei de bază ale romantismului pentru a accentua narațiunea cântecului: găsirea partenerului perfect atunci când te aștepți cel mai puțin. Tipul de relație imaginară, directă dintr-o carte de dragoste; atât de pură încât te face să crezi din nou în dragoste după o decepție. Fernandez cântă despre cum această persoană îi ocupă gândurile tot timpul. Ea este entuziasmată și îndrăgostită – aproape prea mult – până în punctul în care întreabă cu amuzament: „Cine dracu știa că aș putea fi așa?” Când iubirea pare imposibilă, „Plot Twist” ne reamintește că un final de basm poate fi totuși posibil pentru fiecare dintre noi.

Din punct de vedere sonor, „Plot Twist” strălucește. Instrumentalul strălucește cu electro-sintetizatoare glitchy care amplifică tonul idilic al cântecului. Ca scriitoare, Fernandez creează versuri poetice dar realiste. Liniile variază de la detalii explicite, cum ar fi „Ochii tăi albaștri ruși,” până la metafore relevante, cum ar fi cum „zilele lor zâmbesc în dimensiune.” „Plot Twist” este o narațiune autentică și distinctivă care comentează și pe sentimente la care majoritatea ascultătorilor ar trebui să se poată conecta. Versurile emphatice și interpretarea vocală dau viață single-ului. Fernandez are o experiență în teatrul muzical, ceea ce este evident în cântatul său expresiv. Interpretarea vocală este delicată și zâmbitoare, ceea ce face ca momentele emoționale să fie mai impresionante și cele mai jucause să fie mai pline de forță. De asemenea, Fernadez adaugă un belting în fundalul podului culminant al cântecului – subliniind versul „m-ai prins atât de tare” în timp ce etalează o abilitate impresionantă a vocii sale. „Plot Twist” este cântecul ideal de dragoste de vară – ușor, prinsor și distractiv.

Sarah Anne Fernandez este o cântăreață, compozitoare și actriță care a absolvit Universitatea New York Tisch School of the Arts cu o diplomă de licență în teatru. Ea a interpretat rolul Elphabei în turneul nord-american al piesei Wicked și a început ulterior să lanseze muzica proprie. Inspirată de artiștii ca Taylor Swift, Paramore, Phoebe Bridgers și Olivia Rodrigo, Fernandez se concentrează pe realizarea de înregistrări narative și emoțional relevante. Ea și-a lansat primul single, „Drowning,” o baladă despre stima de sine și anxietate, în 2022, iar al doilea ei lansat, cântecul inspirat de răzbunare „Nightmare,” în anul următor. Ultimul dintre acestea a adunat până acum peste 24.000 de audieri pe Spotify. „Plot Twist” este o altă adăugare în discografia ei care continuă tendința ei de a amesteca inima și povestea. Cel mai nou single, împreună cu celelalte cântece ale sale, este disponibil acum pe platformele de streaming.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți