Recenzie: Popcorn and a Smoothie – Victor Ray

Recenzie: Popcorn and a Smoothie - Victor Ray

„Popcorn and a Smoothie” este cea mai recentă piesă lansată de Victor Ray în anticiparea viitorului său EP, i felt. Melodia se inspiră din relația artistului cu fratele său vitreg mai mic, pe care nu l-a cunoscut niciodată, dar și din dorința lui de a auzi cuvintele pe care și-ar fi dorit ca tatăl său despărțit să i le fi spus în copilărie. Versurile extrem de vulnerabile despre dorința de a cunoaște pe cineva și de a-ți explica absența sunt livrate între voci bogate, pline de suflet, și instrumentație simplă cu chitară. Fiecare vers pare ca o călătorie în inima lui Ray, dezvăluind toate emoțiile sale în versurile pe care le-a scris. Dacă ai avut vreodată senzația de a vrea să reconciliezi cu cineva sau să îți dorești ca cineva să îți explice absența din viața ta, această piesă cu siguranță va rezona cu tine.

„Popcorn and a Smoothie” începe cu o voce plină de suflet a lui Ray care se aude peste o instrumentație cu chitară și își cere scuze pentru că a ratat ziua de naștere a cuiva. Refrenul emoționant „Poate te-aș putea duce la cinema / Ai putea să iei niște popcorn și un smoothie / Stai lângă mine / Oh, pentru că vreau doar să te cunosc” trezește dorința simplă de a-și cunoaște fratele mai mic. El continuă să pună întrebări despre viața lui, să exprime sentimente de regret și să spună că vrea să explice „de ce sunt aici doar uneori”. Pe parcursul melodiei, putem auzi emoția profundă din vocea lui Ray. El simte fiecare silabă. Piesa servește ca un omagiu emoționant legăturii pe care a pierdut-o cu fratele său într-o familie dezbinată.

Victor Ray s-a născut în Uganda, a crescut în Newcastle și acum locuiește în Londra. A început prin a cânta în stradă când s-a mutat acolo, dar acum a devenit apreciat pentru spectacolele sale pe stradă și a adunat o comunitate puternică de fani online. „Popcorn and a Smoothie” este cea mai recentă lansare din cadrul proiectului său de patru piese, i felt, care abordează sentimente de inimă frântă și pierdere. Influențat de muzica pop, R&B și soul, Ray a creat un sunet sensibil și puternic pe care abia aștept să îl aud din nou în viitoarele lui lansări. Puteți fi la curent cu Victor Ray și muzica sa urmărind link-urile de social media de mai jos.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți