Recenzie: Praising You – Rita Ora x Fatboy Slim

Recenzie: Praising You - Rita Ora x Fatboy Slim

Legenda pop Rita Ora și maestrul mix electronic Fatboy Slim colaborează la piesa EDM a verii, „Praising You.” Când iubirea este corectă, este o experiență religioasă. Dormitorul devine Biserica de Duminică; Sărutul lui te face să vorbești în limbi, iar tu ești în genunchi pentru mult mai mult decât rugăciunea. Brusc ai găsit ceva mult mai mare în care să crezi, iar acesta este un Dumnezeu care încurajează un mic păcat. O conexiune spirituală cu o altă persoană poate transcende orice dimensiune, orice reglementări și orice înțelegere venită din partea spectatoriilor invidioși. Atunci când găsești pe cineva care te reconectează cu sufletul și dorințele tale, merită admirat. Poți să strigi asta de pe acoperiș în fața milioanelor de privitori sau să o șoptești atunci când luminile se sting și lumea pare că sunteți singurii rămași. Orice ai face pentru a-ți exprima gratitudinea eternă, lăudă pe cel care te-a făcut să te îndrăgostești din nou de tine însuți și care ți-a dat o nouă perspectivă asupra vieții pe care ai dorit-o întotdeauna; laudă-l sincer; laudă-l entuziast… și laudă-l des.

„Praising You” este o reinterpretare a melodiei Grammy-nominalizate și devenite hit „Praise You” a lui Fatboy Slim, care a preluat sample-ul din „Take Yo ‘Praise” al lui Camille Yarbough, melodie care împlinește 25 de ani în acest an. Rita Ora și Fatboy Slim transformă acest imn de cult într-un hit sigur pentru vara. „Praising You” preia riff-ul clasic de pian și corul pozitiv al originalului și introduce interpretarea tentantă a poveștii de către Rita. Versurile sfinte există ca o metaforă delicioasă pentru natura încântătoare a iubirii. „Praising You” este cea mai recentă piesă de pe albumul foarte așteptat You & I. Așa cum declară Rita în deschiderea acestei încântătoare melodii de dans, „Au trecut câteva minute. Am fost discret și mi-am văzut de treabă,” este evident că acest album este o operă de dragoste. You & I este cel mai diaristic proiect al Ritei până acum și reprezintă o privire exclusivă asupra jurnalelor minții sale din ultimii ani. „Praise You” clasicul anului 1999 al lui Fatboy Slim a fost o melodie incredibil de influentă din copilăria Ritei, iar ea numește colaborarea cu el și oportunitatea de a aduce omagiu „o experiență cu adevărat suprarealistă”. Din întâlnirea lor întâmplătoare într-o noapte târzie în Naughty Corner la Glastonbury, o prietenie improbabilă și o colaborare excentrică au devenit inevitabile. Aducând un exemplu necesar și pozitiv de lăudare a celor dragi și de sărbătorire a acelor relații incomparabile, Rita Ora este un icon pop puternic, și este recunoscătoare și onorată să insufle o nouă viață acestui favorit de cult și să-l reintroducă unei generatii complet noi.

Rita Ora este o cântăreață și compozitoare internațională aclamată din Marea Britanie care a cucerit lumea. Cu peste 10 miliarde de stream-uri, patru single-uri #1 în UK, șapte top 10 pe Billboard’s Dance Club Songs Chart, cinci dintre ele ajungând pe poziția #1, și recordul impresionant pentru cele mai multe single-uri în top 10 pentru o artistă feminină britanică din istoria UK, talentul și capacitatea ei de a ajunge la publicul ei vorbesc de la sine. Pe 14 iulie, Rita va lansa cel de-al treilea album foarte anticipat, You & I, care include „You Only Love Me”, lăudat ca „un imn fin construit pentru iubirea complicată” de către Billboard. Lucrând cu producătorul executiv Oak Fedler, Rita a creat o capodoperă conceptuală, pe care o descoperim ca pe diferite capitole ale relației sale. Cu cel mai recent record, plin de spirit și despre a cădea frumos și instinctiv în dragoste, este incontestabil că Rita este la apogeul jocului ei cu noile ei exerciții complete de control artistic. Pre-salvați și precomandați You & I și marcați-vă calendarele pentru marți, 9 mai, când Rita va realiza interpretarea ei globală exclusivă a piesei „Praising You” la semifinala concursului Eurovision. În timp ce așteptăm cu nerăbdare You & I, ascultați acum „Praising You” și oferiți ample iubire și laude meritatate Ritei Ora și Fatboy Slim pe rețelele lor sociale de mai jos!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți