Recenzie: PRESSURE – Ellie Pettinati

Recenzie: PRESSURE - Ellie Pettinati

„PRESSURE” de Ellie Pettinati este o piesă pop la care garantez că oricine o ascultă se poate identifica, indiferent de cine este. Această piesă reflectă asupra comparațiilor pe care le face cu oamenii din jurul ei care realizează lucruri în viața lor și simte că rămâne în urmă. Ea crede că aceștia îi ascund un secret și trebuie să-l descopere singură. Acum simte o presiune de a se grăbi și de a se pune la zi pentru a trăi o viață fericită, perfectă și de succes, pe care aparent toată lumea o trăiește. Obiceiul de a ne compara cu cei din jurul nostru, în special cu cei pe care îi urmărim pe rețelele sociale, este extrem de comun. Toți recunoaștem că vedem majoritatea oamenilor publicând în principal lucrurile pozitive din viața lor, ținând ascunsă partea opusă, pentru a menține această aparență plăcută pe care toată lumea să o vadă și să creadă în ea. Cu toate acestea, aceasta nu este situația reală, deoarece viața perfectă nu există. Fiecare persoană trece prin suișuri și coborâșuri. În realitate, nu există niciun „secret” pentru a trăi o viață perfectă sau pentru a avea succes. Viața fiecăruia este diferită și fiecare merge în ritmul său când vine vorba de creștere. Ellie și-a transformat sentimentele și gândurile într-o piesă incredibilă, care îi va face pe toți cei care o ascultă să se identifice cu situația ei.

Ellie începe piesa cu o voce scăzută și melodioasă, explicând că au trecut cinci ore în care a încercat să termine de scris o piesă. Pe măsură ce trece timpul, simte presiunea de a o definitiva și termina. Observăm că vocea ei se proiectează atunci când începe să se compare cu cei care se descurcă „mai bine” decât ea. Cu cât mai mult explică această presiune pe care o are pentru a termina piesa și a avea succes la fel ca ceilalți din jurul ei, cu atât devine mai zgomotoasă. Aici, își exprimă emoțiile și pune accent pe modul în care se simte în această situație. În cor, folosește cuvinte precum distrași, lipsită, prinși și rușine, pentru a descrie ceea ce compararea cu ceilalți a făcut-o să creadă că este adevărat. Deși nu este, ea încearcă să îndepărteze acest gând și împărtășește ceea ce se vede făcând atunci când va avea succes. Ea își imaginează fața ei pe bannere, în reviste și spune că „a crescut urmându-și visele”. Asta a făcut întotdeauna și va continua să facă pentru a deveni marele artist de succes pe care îl visează să devină.

Ellie Pettinati este o tânără talentată de 14 ani, cântăreață și compozitoare din Hampshire, Anglia. Conform paginii ei de Spotify, ea are 192 de ascultători lunar și a lansat o altă piesă intitulată „It’s Right”, care are peste 5.000 de audieri. Ea are și conturi pe Tiktok și Instagram, unde postează videoclipuri distractive în care cântă la numeroase concerte, promovează piesele sale și interpretează coveruri la diverse genuri muzicale, precum opera și pop.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți