Recenzie: pressure on my mind – Noa Lone

Recenzie: pressure on my mind - Noa Lone

Societatea exercită o mare presiune asupra noastră să fim ființe umane perfecte. Suntem obligați să ne suprasolicităm pentru a fi considerați de succes și totuși să arătăm proaspăt și neperturbat la sfârșitul zilei. Așteptările care sunt puse asupra noastră sunt nerealiste, dar totuși ne cearta din cauza incapacității de a realiza imposibilul. „Pressure on my mind” de Noa Lone este un cântec pop-danceabil care ne reamintește să luăm o pauză și să realizăm că ne descurcăm foarte bine. Nu avem nevoie să ne îndeplinim așteptările cuiva altcuiva decât ale noastre. Renunță la toată stresul și fii tu însuți!

O ritm groovy și un bass care lovește îți dau energia necesară pentru a dansa în jurul camerei cu acest imn pop incredibil de bine realizat. „Pressure on my mind” îmi dă aceleași vibrații ca albumul lui Dua Lipa, „Future Nostaliga”; cu versuri atrăgătoare și relatabile și un peisaj sonor captivant care are cantitatea perfectă de funk și groove, te face să-l pui pe repeat. „Pressure on my mind” este ceea ce-mi place să descriu drept muzică „feel good”. Acest cântec te ajută literalmente să scapi de povara de pe umeri și să te distrezi timp de un minut. Este cântecul perfect pentru a-ți ridica moralul și a începe vara în forță.

Noa Lone este o formație de indie pop rock cu o solistă în frunte, cu baza în Germania. „Pressure on my mind” este impresionantul lor single oficial de debut ca grup în acest an, dar au cântat împreună de mai mult timp și au lansat un concert live anul trecut intitulat „Issues”. Ei compară sunetul lor cu cel al lui Katy Perry din perioada de început, Imagine Dragons și 5 Seconds of Summer. Stilul lor pop rock este amestecat cu elemente electronice care creează fuziunea perfectă de sunete pentru un hit. „Pressure on my mind” își depășește așteptările pentru a fi primul lor cântec, și abia aștept să văd ce mai vinde Noa Lone în viitor.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți