Recenzie: Pretty Boy – Cate Tomlinson

Recenzie: Pretty Boy - Cate Tomlinson

„Pretty Boy” reflectă concepții greșite, frecvent întâlnite în relații. Ea descrie durerea întâlnită în experiența sa și cruzimea găsită în acest băiat, dar mereu o descrie ca fiind „frumoasă”. Aceasta este o melodie pentru cei care pot simți „ochelarii cu lentile roz” așezați pe podul nasului, dar refuză să îi scoată. Tonalitatea romantică a piesei aduce ascultătorul în frumusețea falsă găsită în această suferință, așa cum subiectul o descrie și el cu cuvintele sale pline de iubire. Aceasta este o melodie de dragoste, atât de plină de admirație încât chiar și în mijlocul tulburării prin care pare că o trece, Tomlinson reușește să facă acest băiat să sune ca un vis. Piesa reflectă propria sa dedicare și natura sa grijulie chiar și în cele mai dure medii.

Melodia începe cu un pian suav, care este rapid editat într-un sunet mai înalt și mai tulburător după doar câteva secunde. Vocea ei se potrivește cu acest subiect, purtând cuvintele „pretty boy” ca un cântec al sirenă dincolo de muzică. Ea descrie mai multe cazuri de greșeli din partea băiatului, urmate imediat de o scuză sau un exemplu de iubire pentru el din partea sa. Acest lucru continuă până când muzica se intensifică și ajungem la refren. Aici, melodia sună mai mult decât magică, cu vocea ecoului lui Cate înghițind totul în jur. Ea descrie din nou cazuri de inimă frântă, dar cu cuvântul-cheie înaintea sa, „pretty”. „Pretty” este băiatul care o părăsește și mâinile care o rănesc.

Cate Tomlinson a început să exploreze talentele sale muzicale în copilărie prin cântatul la pian, un instrument pe care îl folosește în mod predominant și în munca sa actuală. La început, cânta pentru familie și prieteni, dar până la sfârșitul liceului, ea a lucrat pentru a-și construi o carieră muzicală autentică. A colaborat cu artiști consacrați și până în 2020, a lansat primul său single, „Muse”. De atunci, ea a lansat nouă single-uri și un EP, iar cea mai populară piesă a sa, „Favorite Boy”, a acumulat peste 100.000 de audieri pe Spotify. Ea continuă să creeze și să studieze muzică și în prezent este specializată în Industria Muzicală la Universitatea Northeastern. Urmați-o mai jos și ascultați „Pretty Boy” pentru a fi la curent cu noutățile.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți