Recenzie: Pretty Boy – LÉON

Recenzie: Pretty Boy - LÉON

LÉON inaugure o nouă eră cu ultimul său single, „Pretty Boy”, de pe viitorul ei album al patrulea. După ce nu a mai lansat muzică nouă din octombrie 2022, LÉON se întoarce și mai bună ca niciodată. LÉON împărtășește că „Pretty Boy” este despre „recuperarea timpului pierdut și despre ce fel de viitor îți dorești” și despre „alegerea de a fi fericit, într-un fel, și cum poți rămâne conectat la anumite persoane și locuri fără a le vedea pentru cel mai lung timp.” Primul ei vers descrie aceste teme și descrie un fost partener care i-a spus „ce mai aștepți?”, dar a lăsat-o să aștepte în zadar. Ea își amintește de un timp în care erau împreună și spune că ar fi făcut orice și ar fi mers oriunde pentru a „rămâne beată de acea față”. Dar acum, ei sunt străini într-un bar, iar LÉON se întreabă cine va pleca primul din cauza tensiunii ciudate dintre ei. Ea recunoaște că a îmbătrânit, dar amintirile îi sunt încă proaspete în minte. În refren, LÉON își leagă versurile de primul vers, întrebându-și fostul iubit „unde a fost în tot acest timp.” Ea credea că l-a pierdut, dar știa că el va trăi „veșnic în mintea ei … toată viața.” În al doilea ei vers, îi spune că nu se poate sustrage de la îmbătrânire și că locul sacru în care se află speranța este ultimul care pleacă. LÉON mai spune că atunci când apare nostalgia, îți deschizi trecutul, iar ea nu ar spune niciodată nu să reînnoiască romance-ul lor. Repetă refrenul încă o dată, iar puntea o duce înapoi la primul vers întrebându-l ce așteaptă de la el. LÉON lovește din nou cu “Pretty Boy” cu versuri puternice și totuși frumoase.

LÉON, alături de prietenul și colaboratorul ei Henrik Michelsen, au produs un cântec frumos și grandios pentru „Pretty Boy”. Melodia începe cu o chitară electrică izolată și reverberată. De acolo, sintetizatoarele cerești umplu acompaniamentul muzical, diferite de majoritatea sintetizatoarelor din muzica pop. Există o tentă de influență rock, în special din anii 1960 și 1980, cu o chitară electrică distorsionată sau zdrobită în pre-refren și refren. Dar în principal, cântecul poate fi descris ca pop contemporan sau indie. Pe tot parcursul cântecului, vocea distinctă a LÉON umple spațiul, cu o orchestrare profundă în spatele ei. În ansamblu, cântecul este minunat produs, ceea ce va lăsa o mare impresie atât asupra noilor ascultători, cât și asupra fanilor LÉON.

LÉON, o nativă a Stockholmului și fiică a unor muzicieni, și-a făcut debutul în fața unei trupe în adolescență. LÉON a făcut valuri în 2015 cu primul său release, „Treasure”. Cele două single-uri de pe acel EP, „Tired of Talking” și „Nobody Cares”, îi arată versatilitatea vastă atât în ​​versuri, cât și în sunetul ei. Cu toate acestea, prima ei lovitură majoră a fost în 2019 cu „You and I” după o serie de lansări de EP-uri. În prezent, „You and I” are 70 de milioane de stream-uri numai pe Spotify. După acea lansare, a pornit într-un turneu în Europa și America de Nord. Apoi, în 2020, a lansat cel de-al doilea său LP, „Apart”, care a arătat creșterea în sunetul ei melodic, pop. Al treilea album al ei, „Circles”, a evidențiat mai multă vulnerabilitate în versurile sale, însoțite de un spațiu plin de sintetizatoare. Cu peste 2,3 milioane de ascultători lunar pe Spotify până în prezent, este clar că LÉON va continua să impresioneze ascultătorii de fiecare dată.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți