Recenzie: Pretty Eyes – KID TRAVIS

Recenzie: Pretty Eyes - KID TRAVIS

A fi îndrăgostit este o senzație care te poate urca pe Norul 9. Chiar dacă este minunată, această puternică emoție poate împiedica judecata mai bună. Îți pui ochelarii de culoarea trandafirului și nu vezi nicio greșeală în obiectul iubirii tale. Poate nici nu-ți dai seama că o faci până când nu este prea târziu. Când ochelarii se rup, rămâi să aduni bucățile singur. Noul cântec vioi de pop a lui KID TRAVIS, intitulat „Pretty Eyes”, descrie această experiență. Mai exact, el se concentrează pe faptul că ochii frumoși nu pot fi încredereați. Cei mai frumoși ochi i-au determinat să creadă „cele mai frumoase minciuni”.

În cântecul lui KID TRAVIS, „Pretty Eyes”, elementele sunt foarte contrastante. Pe de o parte, instrumentația sună ca un vis de zi. Acest lucru se potrivește, deoarece KID TRAVIS cântă în refren „Am privit o secundă și m-am pierdut”. Este foarte luminos, cu o chitară acustică și tobe. Vocalurile de fundal contribuie, de asemenea, la această stare de spirit, în special „la, la, la …” și sunetele de fluierat. Pe de altă parte, vocalele principale par a reflecta asupra unei experiențe trecute. În versurile de deschidere ale primului vers, KID TRAVIS cântă „Baby, tu ești slăbiciunea mea, dar iubirea ta a fost o pretenție.” Ulterior, el spune „poate ne putem întâlni într-o altă viață.” Aceste elemente funcționează bine împreună deoarece contrastează părțile bune și rele ale iubirii, fiind în Norul 9 și revenind la realitate.

KID TRAVIS are o pasiune uriașă pentru muzică. Lucrările sale sunt foarte diverse și nu se restricționează la crearea unui singur gen muzical. Travis și-a construit un număr mare de fani cu muzica și vizualurile sale originale. A primit chiar laude din partea unora dintre marii nume din industrie, precum Post Malone și Dominic Fike. Dacă dorești să asculți mai multe de la el, îți recomand „Strawberry Skies”, piesa de titlu de pe albumul său din 2020. Similar cu „Pretty Eyes”, are un sunet pop. Instrumentația se potrivește și titlului, deoarece sună lin și te poartă precum o plimbare la apus. Versurile reflectă bucuria petrecerii timpului cu persoana iubită!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți