Recenzie: Prison – Tess Anderson

Recenzie: Prison - Tess Anderson

„Prison” este noul single lansat de cântăreața și compozitoarea Tess Anderson. Noua ei lansare reflectă evoluția sunetului ei pentru a fi cea mai unică pentru ea. „Prison” este o privire introspectivă asupra gândurilor lui Tess și modul în care acestea o opresc. Cântecul folosește ideea unei închisori pentru a simboliza magnitudinea captivității pe care o experimentează Tess în propria sa minte. Mai mult, Tess exprimă faptul că nu forțe externe au pus-o în această închisoare, ci a făcut-o de bună voie. Este Tess ce perpetuează astfel de gânduri și, astfel, și-a construit propriile ziduri ale închisorii. Din fericire, privind în interior, Tess realizează că are potențialul să depășească barierele închisorii pe care și-a construit-o. La această realizare, Tess încheie cântecul cu un ton de inspirație și determinare pentru creșterea personală.

Structura sonică a melodiei „Prison” este creativă, impresionantă și îmbină perfect multe elemente care dau profunzime cântecului. În plus, instrumentele generează o sinceritate care ajută la transmiterea conținutului emoțional al versurilor. Această sinceritate și focalizarea pe sunetul bazat pe instrumente fac din „Prison” o ascultare revigorantă în comparație cu majoritatea melodiilor pop lansate astăzi, care sunt foarte compuse din rafale electronice. Sunetul sincer și de tip formație se agață de urechile ascultătorilor și îi face mai receptivi la temele introspective ale creșterii personale exprimate în versuri.

Tess Anderson este o cântăreață și compozitoare cu sediul în Vancouver, Canada. Muzica ei este copleșitor de sinceră, permițând audienței să se conecteze cu adevărat cu ea. Tess Anderson nu este la început de drum în muzică. Tess avea doar 12 ani când și-a debutat cariera în muzică. Ulterior, ea a continuat să-și urmeze cariera prin obținerea unui diploma în dezvoltarea artiștilor, producția muzicală și ingineria audio. După obținerea diplomei, Tess a lansat primul ei EP în 2021. Lansarea acestui EP i-a permis lui Tess să susțină peste 75 de spectacole în direct în acel an, primind în același timp recunoaștere largă pentru talentele sale în Vancouver.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți