Recenzie: PROM – DALBY

Recenzie: PROM - DALBY

„PROM”, cel mai nou single al lui DALBY, povestește o poveste amuzantă și fictivă despre o fată rea care îi fură lui DALBY partenerul de la balul de absolvire. Din moment ce DALBY are tendința de a scrie versuri mai mature, i s-a încurajat să compună o piesă care să sune mai mult ca vârsta ei fragedă. „PROM” este o melodie amuzantă, plină de anxietate adolescentină și versuri ușor sarcastice, oferind o abordare distractivă a unui eveniment care poate să nu pară atât de amuzant în viața reală. Această piesă vine ca o oportunitate potrivită, având în vedere că ne aflăm în plin sezon al balului de absolvire. „PROM” este un imn energic pentru toți adolescenții care trec printr-unul dintre cele mai distractive și stresante momente ale vieții lor. Chiar dacă ai depășit ani de demult etapa balului de absolvire și acesta este doar un amintire îndepărtată pentru tine, „PROM” este totuși o piesă fantastică pe care o vei dori să o asculți în reluare.

„PROM” emană o energie caracteristică punk rock-ului, combinată cu pop contemporan într-un mod încântător. Vocalele fermecătoare ale lui DALBY amintesc de Avril Lavigne, dând piesei o cantitate adecvată de atitudine și anxietate. Chiar dacă versurile sunt pline de răutate și puțin mânioase, ritmul alert menține lucrurile ușoare și distractive. „PROM” este plină de melodii incitante, chitare pline de caracter și ritmuri pline de energie, creând o piesă perfectă pentru sărituri și dans. Acest imn degajat este o ascultare excelentă pentru oricine dorește să-și lumineze ziua sau să scape de orice sentiment negativ. „PROM” este o adiție proaspătă la lumea pop punk și trebuie ascultată de orice fan al acestui gen muzical.

La vârsta impresionantă de 16 ani, DALBY este o cântăreață și compozitoare talentată și activistă. Tânăra talentată compune muzică și versuri care sunt relevante atât pentru tineri, cât și pentru cei mai în vârstă. Acum stabilită în Atlanta, DALBY a învățat să se adapteze și și-a reflectat călătoria de la California în Georgia în piesele sale. Ea refuză să se încadreze într-un anumit gen muzical și afirmă: „Într-adevăr nu-mi place să mă etichetez într-un anumit gen muzical, pentru că urăsc să simt că nu există spațiu pentru a mă extinde sau a crește…sper ca dacă îți place una dintre melodiile mele, îți place una dintre melodiile mele și nu ar trebui să fie o chestiune de gen”. Harry Styles, Ed Sheeran și Taylor Swift sunt câțiva dintre inspirațiile sale. Primul proiect profesional al lui DALBY a fost un album produs independent la vârsta de 12 ani; în ultimii 3 ani, ea a compus sute de melodii, printre care se numără „blanket” și „bitter”. Această tânără artistă merită atenție deoarece lucrează pasionat la meșteșugul său și suntem entuziasmați să vedem ce mai are de oferit!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți