Recenzie: “Prom Queen” – Mykyl x Gabe Issac

Recenzie: “Prom Queen” - Mykyl x Gabe Issac

Nu există o temă suprapunătoare în filmele din liceu, iar uneori chiar în viață. Nerd-ul se îndrăgostește de fata populară, știind că șansele de a o avea sunt mici. Acesta este premisa de bază a cântecului „Prom Queen”, realizat în colaborarea artiștilor Mykyl și Gabe Issac. Sincer, acest cântec este incredibil. Are o mulțime de elemente foarte interesante. Cred că unul dintre cele mai puternice componente ale lui sunt versurile. „Te văd în hol/ Dar sunt prea timid să spun ‘bună’/ Am lăsat flori în driveway-ul tău/ E trist că poate nu vei ști niciodată.” Este ușor de înțeles, dar și atrăgător!

Aș putea vorbi ore în șir despre iubirea mea pentru piesele care folosesc un sintetizator. „Prom Queen” cu siguranță nu a dezamăgit în ceea ce privește utilizarea acestuia. I-a conferit piesei o atmosferă specifică anilor ’80, și cred că asta este ceea ce m-a impresionat cu adevărat. Chiar dacă tobele și chitara sună bine în această piesă, synth-ul este cel care strălucește cu adevărat. Alt lucru pe care l-am iubit a fost, să spun cinstit, vocea. Vocea a fost adesea ecoul, ceea ce cred că i-a conferit piesei un avantaj puternic. Sunt obsedat de tot ceea ce ține de această piesă.

Mykyl este un compozitor și producător din Nashville, Tennessee. El face muzică din 2020 și a lucrat ca stagiar și a colaborat cu trupe precum The Killers și Imagine Dragons! Gabe Issac este un artist pop independent din Seattle, Washington. Primul său single, „Wait!”, a fost lansat în 2020. Issac spune că, prin muzica sa, vrea să „îmbunătățească ziua oamenilor”. Ei bine, pot spune cu 100% că ziua mea s-a luminat ascultând „Prom Queen”. Dă o ascultare piesei, îți promit că o vei aprecia foarte mult.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți