Recenzie: Pull Me Down – Ari Tahan

Recenzie: Pull Me Down - Ari Tahan

„Pull Me Down” este un imn pop de împuternicire împotriva relațiilor toxice și a narcisiștilor. Prin povestea și versurile sale, ea pictează un portret clar al modului în care o relație toxică este pentru ea: simțindu-se constant insuficientă și ascunzându-și emoțiile. Dar Tahan ia o poziție, se găsește pe sine și identitatea ei și își marchează prezența, stând pe picioarele ei pentru că nimeni nu o poate „trage în jos”.

De la primul sunet al tobelor, piesa stabilește atmosfera. Pe măsură ce avansează, ea crește în intensitate și impuls, cu vocea lui Tahan devenind mai plină și comandând peisajul sonor să se supună voinței ei, carisma ei emanând din melodiile interpretate. Ritmurile captivante, cu linii melodice și beat-uri contagioase, stabilesc instantaneu atmosfera. Podul piesei prezintă o latură mai moale, vocea lui Tahan fiind plină de vulnerabilitate și durere, însoțită de acustice delicate înainte ca melodia să se întoarcă către climax.

Ari Tahan, cu baza în Guildford, Surrey, dorește să-și folosească povestirile și experiențele pentru a conecta și emoționa pe cei care doresc să asculte. Versurile și melodiile puternice adaugă emoție și suflet fiecărei povești pe care ea dorește să o spună. Influțențată de artiști precum Adele, Avril Lavigne și Joss Stone, ea a co-scris primul său EP „Closure” cu renumitul cântăreț-compozitor Judie Tzuke. Aceasta a primit sprijin continuu de la BBC Introducing la fiecare lansare a single-urilor, fiind aleasă ca „Melodia săptămânii” și interpretând în studioul live al BBC. Ari Tahan își extinde lumea versurilor și a relatabilității, iar următorul său proiect va prezenta modurile în care ea a maturizat.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți