Recenzie: Radio – Charlotte Adelle

Recenzie: Radio - Charlotte Adelle

Nu există nicio îndoială că lumea în care trăim în zilele noastre se învârte în jurul tehnologiei. Majoritatea dintre noi suntem foarte vinovați că petrecem majoritatea zilei uitându-ne la un ecran. Cel mai mare problemă în societate, mai ales în prezent, este influența majoră pe care oamenii de pe internet și televizor o au asupra noastră. Simțim nevoia să arătăm într-un anumit fel, să ne comportăm într-un anumit fel și să trăim un anumit stil de viață pentru ca ceilalți să ne placă. Starurile de film și modelele de pe Instagram ne oferă așteptări nerealiste pentru noi înșine. Charlotte Adelle abordează acest subiect în noul său single satiric, „Radio”. Deși melodia este ușoară și amuzantă, transmite totuși un mesaj important despre cultura toxică a rețelelor de socializare.

„Radio” este o piesă pop în întregime. Are un ritm și o sonoritate care rămân constante și care te fac să vrei să dansezi. Charlotte are o tonalitate vocală perfectă, luminoasă și angelică pentru un imn pop optimist ca acesta. Calitatea producției este evidentă, iar în mod surprinzător, sună ca o melodie care aparține posturilor de radio. Stilul este foarte asemănător cu pop-ul comercial din anii 2010 și îmi amintește de genul lui Carly Rae Jepsen amestecat cu Katy Perry. Dacă asta este vibrația ta, această piesă este melodia perfectă de adăugat în playlist-ul tău de vară în timp ce te plimbi cu geamurile deschise.

Charlotte Adelle este o artistă cu sediul în Sydney, Australia. Este mai întâi și întâi producătoare și inginer de sunet și lucrează în prezent la Universal Music’s Forbes Street Studios alături de unii dintre cei mai talentați artiști din Australia, precum Thelma Plum, Erica Padilla, ULA și Ayesha Madon. „Radio” este piesa de debut a lui Charlotte ca artist solo, în care a scris, produs, mixat și a înregistrat totul pe cont propriu. Este și primul single de pe viitorul ei EP, „I Am Not a God”. De asemenea, intenționează să plece în turneu în jurul Sydney-ului și să fie act de deschidere pentru câțiva artiști pe parcursul restului anului 2023.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți