Recenzie: Raised By Wolves – Haven Everly

Recenzie: Raised By Wolves - Haven Everly

Progresul nu evoluează niciodată liniar în sus – dar aș vrea să facă asta. Și cred că cel mai bun exemplu de progres non-liniar vine din industria muzicală. Avem mai mulți artiști, producători și tehnicieni subreprezentați ca niciodată înainte. În ciuda creșterii acestei reprezentări diverse în ultimul deceniu, aceasta a făcut doar o zgârietură în industria muzicală. Aceasta este încă o industrie dominată de bărbați în toate aspectele sale. De aceea este important să susținem vocile și creațiile celor care încearcă să schimbe imaginea industriei muzicale. În special artiști precum Haven Everly, care au depășit atât de multe adversități în cadrul acesteia. Noul single al Everly, „Raised By Wolves”, încapsulează reziliența pe care a dezvoltat-o în fața rezistenței din industrie.

Ascultă „Raised By Wolves” de Haven Everly aici.

„Raised By Wolves” este un single pop-rock cântat cu suflet și complet ancorat în autonomie. Deschiderea melodiei ne oferă o melodie calculată la pian, în timp ce primul vers descrie greutățile pe care Everly le-a învins. Evocă o viziune dramatică a cuiva care știe că este o forță cu care trebuie să se numere în timp ce intră în cameră cu încredere. Liniile de bass cu infuzii de blues care însoțesc versurile: „Am fost distrusă de prea multe ori / Și lăsată să mă usuc”, îmi dau fiori în cel mai bun mod posibil. Ne pregătesc mental să acceptăm intensitatea emoțiilor care sunt pe cale să ne copleșească conștiința. Pre-refrenul recunoaște adâncimile întunericului în care a fost trimisă Everly în călătoria ei de a-și face auzită muzica. În timp ce refrenul arată acceptarea ei. În loc să o doboare, ea a transformat acest întuneric într-o sursă de putere pentru ea însăși. Dar ceea ce iubesc absolut la „Raised By Wolves” este modul în care joacă cu simbolistica duală a lupilor. Subliniază persistența artiștilor subreprezentați de a-și face recunoscută și auzită proprietatea intelectuală creativă, arătând în același timp modul în care industria muzicală înghite cu nerăbdare talente noi care nu se potrivesc imaginii sau identității lor de brand.

Artistul cu sediul în California, Haven Everly, vine dintr-o familie înclinată către muzică. Ambii părinți ai săi au fost cântăreți profesioniști instruiți, influențând în mod serios artistul și pe ceilalți frați ai săi. Everly a înființat chiar trupa de fete de muzică pop, SChAE, împreună cu cele două surori mai mari. În timp ce era în trupă, artista a avut oportunitatea de a cânta pe faimoasa scenă a teatrului Apollo din New York și a fost primită cu ovații în picioare. Dar talentele lui Everly nu se limitează doar la muzică. Fanii îl pot recunoaște pe artist ca Tatianna în show-ul The L Word: Generation Q de pe Showtime și ca Gigi în YOU de pe Netflix. Luna viitoare, artistul va juca în musical-ul viitor, The Girl Who Left Home, în rolul Christine. Musicalul urmează să fie lansat pe 30 mai și poate fi vizionat pe Amazon Prime și Apple TV. „Raised By Wolves” este atât primul single al lui Everly, cât și debutul său solo în scena muzicală. Dacă v-ați bucurat de puternicul său single la fel de mult ca și mine, arătați-le un pic de dragoste virtuală în forma de streaming-uri, like-uri și urmăriți-i. Dar cel mai important, trimiteți-i lui Everly felicitările voastre pentru un debut de succes!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți