Recenzie: Random Boy – Edie Yvonne

Recenzie: Random Boy - Edie Yvonne

Te-ai simțit vreodată vinovat pentru a răzbuna pe cineva? Edie Yvonne, Random Boy, reflectă asupra unui băiat de pe tren care i-a făcut ceva să fie supărată. Deși nu este clar ce i s-a făcut să se simtă astfel, Edie dezvăluie că a făcut ceva în răzbunare. Cu toate acestea, ea se gândește mereu excesiv la acest act și oscilează între a spune „Am făcut o greșeală” și a-l amenința cu „Nu uita, știu numele tău”. Edie folosește această piesă ca modalitatea ei de a vorbi direct cu acest băiat misterios și de a realiza că nu a meritat ce i-a făcut el și, pentru ca el să înțeleagă asta, ea se răzbună.

De multe ori, oamenii cei mai frumoși și nevinovați sunt tratați într-un mod greșit, ceea ce explică de ce Edie oscilează în a spune că răzbunarea asupra acestui băiat a fost o „greșeală” și că nu a fost așa. O vedem cum îl numește de mai multe ori cu un cuvânt urât și îl amenință cu și mai multă răzbunare dacă încearcă să mai facă ceva pentru că spune „Am numărat greșelile tale”, precum și „Nu uita, știu numele tău”. Pe parcursul piesei, auzim un ritm constant cu chitara și tobele. O vedem cum recunoaște o „greșeală” pe care a făcut-o cu băiatul de pe tren, dar odată ce își dă seama că a fost mai degrabă un act de răzbunare corectă, ritmul încetinește. Aici o auzim spunând „Pentru un băiat random de pe tren. Nu uita, știu numele tău. Băiat random de pe tren. Am scris o mică melodie.” În curând după aceasta, ritmul se accelerează din nou, instrumentalul devine mai puternic, ea își proiectează vocea și apoi spune „Du-te-n p**a mă-tii. Încetează să te prezinți drept prost, știi ce ai făcut. Nu vei merge nicăieri, dar mie chiar nu-mi pasă, mizerie de om.” Acest „Băiat random” de pe tren este de vină pentru crearea unor probleme cu Edie, iar această piesă este un avertisment pentru el să nu mai încerce așa ceva.

Edie Yvonne este o cântăreață, compozitoare și actriță în vârstă de 14 ani, din Los Angeles, California. La vârsta de 13 ani și în timpul pandemiei, ea a scris un album intitulat „La Antren”. Aceasta este și denumirea unui scurt metraj în care a jucat. Una dintre cântecele ei, intitulată „Cu lumină”, este scrisă despre personajul ei din acel film. La vârsta de 14 ani, ea a lansat această piesă, care s-a întâmplat să fie prima ei piesă. Potrivit paginii ei de pe Spotify, are în prezent 334 ascultători lunar. Asigurați-vă că verificați mai multă muzică a lui Edie urmărind-o în călătoria ei cu linkurile de mai jos și ascultați „Băiat Random” acum pe Spotify și Apple Music!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți