Recenzie: Reincarnation – Leanna Firestone

Recenzie: Reincarnation - Leanna Firestone

Despărțirile sunt greu de gestionat. Ceea ce poate fi și mai dificil, însă, este vindecarea și trecerea mai departe după despărțire. Cred că un factor important care contribuie la această dificultate este modul în care este perceput procesul de vindecare. De obicei, este considerat ca fiind laborios. Din fericire, Leanna Firestone a schimbat narativa despre vindecare. „Reincarnation” a Lannei Firestone prezintă vindecarea după durerea sfâșierii inimii ca o modalitate de a te reinventa pe tine însuți.

„Reincarnation” este un single indie-pop despre vindecarea după pierderea iubirii și redirecționarea energiei în alte relații. Cântecul se concentrează pe vocația Lannei Firestone de a povesti și este unul dintre cele cinci single-uri de pe noul său EP lansat recent, „Public Displays of Affection” sau simplu „PDA”. Single-ul începe cu corzi de chitară suave, iar apoi artista se alătură cu vocalizări angelice care se repetă în ecou. În primul vers, ascultătorii află că artista se luptă să meargă mai departe după o despărțire. Din cauza acestei lupte, ea caută sfaturi. Sfatul primit este prezentat ca refrenul cântecului. Redirecționarea iubirii pe care o împărțeai odată cu un fost partener către alte conexiuni ajută în procesul de a merge mai departe. În al doilea vers, ascultătorii află că iubirea a fost redirecționată în relațiile pe care Leanna Firestone le are cu prietenii și cu ea însăși. Descoperirea faptului că poate recrea sentimentele de fericire pe care le simțea cu fostul partener pentru ea însăși, fără nicio influență externă. Al treilea și ultimul vers evidențiază faptul că procesul de a merge mai departe nu este liniar – vor exista momente nostalgice atât pentru fostul partener, cât și pentru identitatea pe care o aveam când eram cu ei. Și acest lucru este perfect în regulă; avem tot dreptul să ne întristăm pierderea unei relații și a persoanei care eram odată în ritmul nostru propriu, în timp ce reconstruim o viață fără amândouă.

Leanna Firestone este o cântăreață și compozitoare în vârstă de 20 de ani. La începutul pandemiei, artista s-a alăturat comunității TikTok pentru a învinge izolarea colectivă prin care am trecut cu toții. Deși împărtășirea inclinațiilor sale muzicale nu a fost scopul inițial al acestei acțiuni, a devenit curând ceea ce era cunoscută pe platformă. Confesiunile sale lirice și relatabile au resontat cu spectatorii și au câștigat un sprijin considerabil. Acum trăindu-și visul, artista a lansat albumul său de debut, „Forward / Slash”, în 2022 și chiar și-a avut muzica prezentată într-un episod al emisiunii britanice „Love Island”. În prezent, Leanna Firestone călătorește în SUA alături de New Found Glory ca invitat special pentru turneul lor acustic „Make The Most of It” în 2023. Biletele pot fi găsite pe site-urile New Found Glory și Leanna Firestone. Biletele se vând rapid, iar unele locații au fost deja epuizate. Dacă te afli izolat acasă, iubirea virtuală sub formă de stream-uri, aprecieri și urmăriri este întotdeauna apreciată și binevenită.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți