Recenzie: Remember – Joost Lamèris

Recenzie: Remember - Joost Lamèris

Pe parcursul vieții noastre, construim legături cu cei dragi, prietenii și partenerii romantici. Relațiile, pe de altă parte, pot deveni și toxice, încercând să ne amintească de toată durerea pe care o transmitem din imaginile mentale care ne chinuie mintea. Cu toate acestea, noul hit al lui Joost Lamèris, „Remember”, îi ajută pe cei care sunt bântuiți de situațiile toxice din trecut și din prezent. Remember este o melodie incredibil de bine scrisă despre renunțarea la relațiile toxice anterioare care îți controlau mintea, inima și sufletul și eliberarea din acele lanțuri. Acest instrumental electro-pop, combinat cu vocea dulce și armonioasă a lui Joost, dă impresia că plutești prin aer, liber de griji și îndoieli. Versul „cum să renunți” este repetat. Versul repetat „cum să te las să pleci” și cuvintele finale „te las să pleci” leagă poveștii melodiei întrucât persoana sau Joost renunță în cele din urmă la trecut. Sensul piesei este că, prin ruperea cercului, depindem de noi înșine și putem găsi pace în interiorul nostru. Recomand cu tărie această melodie oricui se confruntă cu aceste probleme.

„Remember” este o melodie pe care o poți asculta tot timpul și care a fost creată cu mare atenție și emoție. Este o baladă lentă electro-pop. Utilizarea reverb-ului conferă melodiei un flux lin, cu ritm lent. În ciuda temei relațiilor toxice și a faptului de a renunța, versurile rămân moi, liniștitoare și fluide. Videoclipul muzical este frumos produs și prezintă simbolismul cântat în melodie. Un videoclip elegant, în care fiecare dintre ținutele lui se potrivește cu atmosfera generală a melodiei. În ansamblu, muzica și producția videoclipului sunt fantastice și ar trebui adăugate pe lista ta de redare.

Joost Lamèris este un cântăreț-compozitor olandez care a început să cânte la vioară, pian și chitară de la o vârstă fragedă. A început să cânte și să scrie melodii, iar visurile sale s-au împlinit. Vibrațiile melancolice ale lui, versurile puternice și combinarea indie și pop creează o melodie relaxantă care atrage ascultătorii. Cântă despre sănătatea mentală, iubire, mulțumire și îndoieli de sine, printre altele. Joost Lamèris este un cântăreț fantastic care cântă din inimă. Așadar, nu există îndoială că este un compozitor talentat și un cântăreț fantastic. Asigură-te că asculți „Remember” dacă cauți o melodie calmă și puternică.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți