Recenzie: Rent Free – Siena Liggins

Recenzie: Rent Free - Siena Liggins

Unele persoane au piesele în cap, alții au oameni blocați acolo. Cu fiecare minut care trece, apare un gând despre ce fac ei, unde se duc și cu cine o fac. Această persoană locuiește în mintea ta fără să aibă planuri de a-și întrerupe închirierea. Siena Liggins cunoaște acest sentiment, dar nu o va împiedica să se distreze. Această piesă flirtantă este exact ceea ce oricine ar avea nevoie pentru a uita ce simte o despărțire obișnuită. Rent Free este o piesă plină de mementouri pentru a ieși și a-ți trăi viața. Învață să te distrezi și să te bucuri de ea cât poți, indiferent dacă acea persoană încă îți ocupă un loc în minte.

Rent Free este rezultatul a două epoci. Cu basul puternic și vocile soprano, piesele au urme de nostalgie a anilor 2000. Siena preia aceste elemente și le îmbină armonios cu sintetizatoare moderne sau futuriste care vibrează pe înregistrare și creează o atmosferă jucausă. Aspectele vechi și noi sunt prezente în acest imn pop efervescent și contagios care te va pune pe picioare și te va ridica de pe scaun după o singură ascultare. Versurile flirtante însoțesc jucăușenia piesei. Jucându-se pe baza expresiei moderne „locuiești gratis în mintea mea” și folosind-o pentru a schimba sensul cântecelor clasice de despărțire. Piesa recunoaște amintirea constantă a fostului partener și încurajează ascultătorul să se bucure de viață și să se distreze indiferent de aceasta. Rent Free este lansată în anticiparea lansării albumului următor al lui FLOOZY Siena. Albumul va include Rent Free însoțit de alte piese care ilustrează conexiunea unică a Sienăi cu genul pop și modul distractiv în care îl utilizează.

Siena Liggins este o fată de militari transformată într-o senzație pop. Cu aproape 300 de mii de ascultători lunar pe Spotify, talentul ei nu rămâne neobservat. Starul din Atlanta are obiceiul să se odihnească lângă peisaje sonore futuriste și folosește asta pentru a da un unghi unic genului pop. Siena se remarcă în fața celorlalți prin atmosfera jucăușă și personalitatea din înregistrările sale. Noul ei album întărește acest lucru în felul în care pendulează între nostalgiea dulce a muzicii pop și hyper pop futurist. Sunetul ei poate atrage publicul, dar toți rămân pentru stilul ei unic de scriere. Fiecare vers scris este o perspectivă diferită în arsenalul tipic al muzicii pop. Modul în care Siena își folosește experiențele pentru a crea piese cu un sunet unic, atât din punct de vedere textual, cât și sonor, este fenomenal și va menține orice ascultător cu sufletul la gură.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți