Recenzie: Reuben – Natalie Livingston

Recenzie: Reuben - Natalie Livingston

Ai ratat turneul The Eras? Nu-ți face griji. Am o artistă care va satisface toate nevoile tale de Swiftie fără etichetă de preț mare, dar cu toată emoția și mai mult. Natalie Livingston aduce o perspectivă proaspătă care îmbrățișează ideea de a trăi vara în cea mai bună versiune, sălbatică și neîmblânzită. O parte subestimată a acestei mentalități lipsite de griji înseamnă să mergem contra culturii de optimizare și organizare care ne-a fost impusă. Și cea mai bună modalitate de a ne asigura că această cultură stă pe bancheta din spate în timpul acestui sezon fierbinte este de a participa la evenimente care ne fac să aruncăm prudența la vânt. În ultima sa piesă, „Reuben”, artista noastră ne arată cum o aventură pasageră nu trebuie să fie lipsită de sens, dar să îmbrace totuși elementele unei veri sălbatice pentru fete.

„Reuben” este un single bubblegum-pop care nu doar face un omagiu comedilor romantice uitate de mult, dar ne permite să ne bucurăm de energia primară a protagonistei. Comedii romantice precum „Cea mai bună prietenă a mea se mărită”, „Trandafirul purpuriu al Cairoului” și „Când ne-am întâlnit pentru prima dată” nu sunt filme care vin imediat în minte atunci când ne gândim la genul cinematografic, deoarece nu au finalul obișnuit pe care publicul îl anticipează. În schimb, finalurile acestor filme ne fac să realizăm împreună cu protagoniștii că unele conexiuni nu sunt menite să evolueze în relații serioase și de lungă durată. Uneori, ele sunt doar lecții de viață care ne obligă să creștem. Și acesta este exact mesajul pe care „Reuben” îl transmite; single-ul ne permite să ne bucurăm de moment prin eliberarea sexuală fără a avea așteptări mai mari. Single-ul începe imediat cu o melodie molipsitoare, în timp ce versul de deschidere evidențiază retragerea de la cultura de optimizare și organizare. Obsesia de a fi „o fată bună” nu este necesară atunci când intenția ta este să te distrezi fără inhibiții. Mai ales când această distracție vine sub forma aventurii sexi, britanicul Reuben. În refren, Livingston ne oferă o interpretare vocale fermecătoare pentru a ascunde puțin din lirismul inteligent în această secțiune care ironizează formula tipică a comediei romantice. Această formulă implică o întâlnire întâmplătoare care presupune o noapte de cunoaștere „în întuneric” care, într-un fel sau altul, duce în cele din urmă la căsătorie. Ea creează așteptări nerealiste și face iubitorii de comedii romantice să dorească cu disperare această întâlnire întâmplătoare. Dar „Reuben” aduce ascultătorii cu picioarele pe pământ. Livingston rezumă cel mai bine experiența cu Reuben în ultima linie din punte: „Cine ar fi crezut că iubirea pentru un turist poate fi trecătoare”. Nu toți cei pe care îi întâlnim sunt meniți să fie pentru totdeauna ai noștri sau să aibă o prezență permanentă în viața noastră. Framând toate interacțiunile noastre cu oamenii în acest context, ne furăm oportunitatea de a ne bucura de momentul prezent – esența energiei de fată principală.

Natalie Livingston este o cântăreață și compozitoare care locuiește în prezent în New York. Atunci când nu se implică în situații și circumstanțe demne de a fi într-un sitcom din anii ’90, ea își prezintă discografia în zona metropolitană a New York-ului și în New England. Dacă vrei să te recuperezi și să te pregătești pentru următorul weekend sălbatic de fată, te poți relaxa ascultând single-uri precum „Crying Shame” și „Reprise”. Ambele piese se pot găsi pe albumul de debut al lui Livingston din 2021, intitulat „Still To This Day”. Artista noastră este, de asemenea, producător asociat alături de Caroline McQuaig pentru seria de concerte-podcast „Siren Songs”. „Siren Songs” promovează femei, artiști muzicali trans și non-binar – detaliind ceea ce inspiră creația lor și lansările viitoare pe care să le urmărești. Linktree-ul din bio-ul „Siren Songs” nu doar oferă ascultătorilor un link către podcast, ci și link-uri către baze de date pentru artiști și fotografi; artiștii aplică pentru a fi prezenți în podcast, în timp ce fotografilor li se oferă oportunitatea de a fi conectați cu artiști care au nevoie de coperta albumului și fotografii de la concerte live. Dacă ți-a plăcut „Reuben” de Natalie Livingston la fel de mult ca și mie, trimite-i puțină dragoste virtuală în formă de streaming-uri, aprecieri și urmări

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți