Recenzie: Revenge (DBSC) – tan feelz

Recenzie: Revenge (DBSC) - tan feelz

Oamenii spun adesea „ce se întoarce, aleargă”, de multe ori, cu aceeași forță.

În melodia inspirată de miercuri a lui Tan Feelz, „Revenge (DBSC)”, ea vorbește despre această dorință karmică, sperând ca pendulul să se încline cu adevărat în ambele direcții. Mulți dintre noi probabil că se pot identifica cu acest sentiment, experimentând amărăciune față de cineva care ne-a trădat, dorind prăbușirea lor inevitabilă (indiferent cât de imatură poate părea emoția). Această melodie este excelentă pentru oricine dorește să-și recupereze puterea, găsind confort în faptul că o acțiune (infidelitate, trecere prea rapidă mai departe sau comportament rău) primește întotdeauna o reacție egală și opusă.

Începând cu note staccato înfricoșătoare și sunete sclipitoare, melodia te transportă într-o casă bântuită – neliniștit – privind în fiecare colț. Pre-refrenul escaladează, vocea ei se stinge cu o distorsiune oscilantă unică. Îmi place mult modul în care livrează versul „Răzbunarea este un fel de mâncare servită rece”, evidențiindu-și mânia printr-un accent subtil și o uscăciune. Melodia explodează într-un refren atmosferic, ritmuri de baterie 808 și îngrozitoare „oooohs”, similare cu melodia senzuală și puternică „Heaven” de Julia Michaels. De asemenea, mi-au plăcut mult sunetele de chitară autentice (de exemplu, sunetul acelor de motocicletă), care adaugă o notă interesantă, dar grungy în întreaga piesă.

Artistul urcător Tan Feelz a început să lanseze muzică în anul trecut (2022), acoperind cunoscuta melodie „Say It Right” a lui Nelly Furtado și apoi „Nothing Breaks Like A Heart” a lui Miley Cyrus. Având ritmuri chill-lofi, balade acustice cu vibrații (de exemplu, Breathe) și producție condusă de sintetizatoare, ea a câștigat rapid 1,1 milioane de urmăritori Tiktok și 95.000 de fani pe Instagram. Amintind de artiștii Chymes și Emei, ea folosește un sunet atmosferic, blând, care se potrivește bine cu muzica electronică. De exemplu, piesa „Too Shy” se îndreaptă către o producție mai în stil science-fiction, cu versuri eficiente despre romantism și dorință. Deși abia începe, ea are un potențial uimitor, capabilă să cânte de la piese acustice la muzică de club.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți