Recenzie: Rewind – Cristina Hart

Recenzie: Rewind - Cristina Hart

Se spune că atunci când devii adult este momentul să lași deoparte lucrurile frivole precum petrecerile și să te concentrezi pe viitor. Se spune că spontaneitatea și emoția trebuie să cedeze logicii și rațiunii. Dar cu adevărat, care este problema de a avea emoție în viața ta, indiferent de vârstă? De ce ar trebui standardele ageiste ale societății să dicteze ce vrem să facem cu viețile noastre? Nu ar trebui, și Cristina Hart știe asta mai bine decât oricine. Noul ei cântec, „Rewind”, este un imn al petrecerii dedicat oricui simte atracția inimii sale de fiecare dată când un ritm vibrează. Viața nu ar trebui să se oprească doar pentru că societatea spune că este momentul.

„Rewind” este un veritabil vierme de ureche. Nu doar că instrumentalul este absolut divin, cu linii de bass puternice și sintetizatoare senzaționale. Cântecul este, de asemenea, plin de pasiune. „Rewind” vorbește despre dorința de a trăi viața la maxim pe tot parcursul vieții, nu doar în tinerețe. Asta se poate înțelege încă din primele versuri ale versurilor, dar este pasiunea din interpretarea vocală a Cristinei care scoate la iveală această idee. Cântecul are o umbră de pop-punk care adaugă un element aspru. Asperitatea și sintetizatoarele sclipitoare completează perfect întregul cântec. Nimeni nu ar putea rezista să nu se miște în timp ce acest cântec rula. Tinerețea cântecului ar putea face pe oricine să fie gata să trăiască până când moare.

„Rewind” este a treia adiție la single-urile recente ale Cristinei Hart. Artista născută în Elveția a lansat „Rewind” ca primă ofertă de pe viitorul ei EP „Online Therapy”. Un album de cinci piese care va explora principalele teme ale vieții. Dragoste, pierdere și tot ceea ce se află între ele. Hart este o cântăreață/compozitoare cu sediul în Londra care a făcut valuri în scena muzicii pop din Marea Britanie de ceva timp. Ultimele ei cântece au câștigat o bază rapid în creștere de fani care nu poate fi ignorată. Popularitatea ei este un semn că această cântăreață este aici pentru a rămâne. Cristina Hart este prezentul și viitorul muzicii pop.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți