Recenzie: Right About Me – Kenzie Cates

Recenzie: Right About Me - Kenzie Cates

Kenzie Cates este o artistă care utilizează atât ascultarea, cât și scrierea muzicii ca modalitate de a-și rezolva emoțiile. Pentru mulți, acest lucru este extrem de relatabil. În noul său single intitulat „Right About Me”, Kenzie abordează felul în care pare că un fost iubit al ei a gestionat o despărțire și teama ei că ar fi putut avea dreptate în privința ei. Ea analizează în exces totul și-și frământă mintea pentru a afla ce s-a întâmplat într-adevăr, în timp ce explorează și cum s-a simțit în urma evenimentelor. Profunzimea piesei se îmbină cu o melodie foarte vioaie și antrenantă care face ca ascultătorul să-și dorească să pună această piesă pe repeat.

O melodie impresionantă de chitară, împreună cu vocea dulce a lui Cates în fundal, este modul în care ascultătorii încep să primească o degustare a piesei „Right About Me”. Primul vers urmează un model similar, dar vocea lui Cates devine mai în prim-plan pe măsură ce sunetele blânde ale chitarei se suprapun. În refren, o combinație vibranta de chitare și beat-uri joase asigură că această melodie se va fixa în mintea tuturor. La puntea melodie, vocea lui Cates este suprapusă în două tonuri armonizându-se una cu cealaltă în timp ce ea continuă să se plângă că simte că își pierde mințile și că și-ar dori să poată merge înapoi în timp. Refrenul preia din nou la sfârșitul piesei, reiterând procesiunea emoțiilor lui Cates printr-o melodie muzicală contrastant de vioaie.

Kenzie Cates s-a născut inițial în Kamloops, BC, Canada. Cates a fost întotdeauna pasionată de muzică, scriind și înregistrând prima sa piesă la doar unsprezece ani, prin intermediul unei burse complete la KISSM. Dragostea ei pentru scrierea și producerea cântecelor a crescut doar de atunci, devenind finalistă în categoria „New Indie Artist” la Premiile Muzicale din Canada în 2019, organizate de Yangaroo. Doi ani mai târziu, a fost și ea finalistă în show-ul anual de talente „Toyota Searchlight” organizat de CBC. La radio în Canada, a ocupat chiar locul trei în topul Indie Chart al postului Bellevue Radio. Cates și-a regizat, filmat și editat propriile videoclipuri muzicale în trecut, în special pentru single-ul său „Ruin It”. Suntem extatica să vedem pe unde își va duce cariera!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți