Recenzie: Right Place Wrong Time – Kelsie Kimberlin

Recenzie: Right Place Wrong Time - Kelsie Kimberlin

Singurul lui Kelsie Kimberlin, „Right Place Wrong Time”, este un imn pop pentru cei cu inimile frânte. Această melodie este pentru oricine știe cum este să se confrunte cu pierderea unei relații și cu timpurile grele care survin. Kelsie se deschide și îi poartă pe ascultători printr-un val de emoții. Cu versuri precum „Totul este mereu atât de complicat”, Kelsie înțelege că atunci când vine vorba de relații și iubire, lucrurile nu ies întotdeauna așa cum ne-am dori. Uneori oamenii se află în locul potrivit, dar la momentul nepotrivit, și ea recunoaște acest lucru în melodia sa.

„Right Place Wrong Time” a fost lansată la sfârșitul lunii septembrie 2021. Cu aceasta, Kelsie adaugă un alt imn pop în discografia sa, cu care oricine a trecut prin suferință poate empatiza. În cântecul ei, Kelsie cântă despre dorința de a avea o mașină a timpului pentru a reveni în trecut și despre dorința de a reseta lucrurile la fel ca înainte. Ea cântă și despre vocea pe care o aude în mintea ei și despre golul pe care îl simte. Abilitatea lui Kelsie de a exprima aceste emoții puternice prin muzică este impresionantă și este doar unul din multele aspecte care o diferențiază ca artistă. Odată cu lansarea piesei „Right Place Wrong Time”, Kelsie speră că poate crea o legătură cu alții și îi poate ajuta să meargă înainte pentru a descoperi, în cele din urmă, locul lor potrivit la momentul potrivit.

Kelsie este o muziciană și cântăreață în vârstă de 22 de ani. Tânăra artistă este implicată în muzică încă de la o vârstă fragedă și nu se teme să vorbească despre subiecte care pot fi dificile de discutat. Odată cu fiecare lansare nouă, Kelsie trimite mesaje puternice către ascultătorii ei și atrage atenția asupra problemelor din societate. După al șaptelea ei single, „Dusty Road”, vine „Right Place Wrong Time”. Aceasta este cea mai ascultată piesă a lui Kelsie de pe Spotify, fiind redată peste 130.000 de ori. În prezent, ea tocmai a lansat cel mai nou single al ei, „Cosmopolitan Girl”, marcând aceasta a 12-a ei piesă până în prezent. Muzica lui Kelsie este descoperită în multe liste de redare de pe Spotify, inclusiv „Super Fresh” și „Top Pop 2022”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți