Recenzie: Rubik’s Cube – Mira Housey

Recenzie: Rubik's Cube - Mira Housey

Recenzie: „Rubik’s Cube” – Mira Housey

Unele persoane sunt dificil de înțeles. Încerci și încerci și pare că nu vei putea străpunge zidul pe care l-au construit. Ca un cub Rubik, durează ceva timp să rezolvi puzzle-ul, dar odată ce o faci, este mai ușor să înțelegi. Odată ce vezi prin fațada lor, este mai ușor să-i învingi în propriul joc. Mira Housey realizează inteligent această conexiune în noua ei piesă „Rubik’s Cube”. Ea aseamănă rezolvarea unui cub Rubik cu manipularea unui manipulator. Decizia ei de a folosi jocul clasic de puzzle din anii ’80 ca metaforă pentru manipulare este o alegere atât de inteligentă încât atrage imediat ascultătorul să dorească mai mult.

Această piesă alt-pop începe încet. Vocile lui Mira răsună într-un ecou întunecat și malefic, creând o atmosferă misterioasă. Instrumentalul include o chitară acustică care ciupește coardele pentru a imita un maestru al jocului care se joacă cu toți. Această atmosferă se potrivește perfect în genul pe care Mira îl numește potrivit pop cinematic. „Rubik’s Cube” susține călătoria de autorealizare. Personajul lui Mira în această melodie își dă seama de manipularea partenerului ei și își asumă misiunea de a juca jocul lor. Alegerea ei de a stinge focul cu foc și de a se angaja pe deplin în puterea ei este ca într-un film. Când intriga dezvăluie că eroul a fost cu 8 pași înaintea vrăjitorului tot timpul. Piesa este o poveste de triumf pe măsură ce Mira descrie victoria sa de a-și învinge partenerul în jocul manipulării.

Mira Housey este o muziciană cu educație clasică din Michigan. A început călătoria sa studiind pianul și a postat ulterior compozițiile sale online. Curând a început să scrie și să interpreteze piesele sale, adăugându-le de asemenea pe contul ei. Aceste videoclipuri, împreună cu numeroasele sale premii la pian și compoziție dobândite în competiții, au captat atenția și au lansat-o pe Mira în lumea muzicii. De atunci, a compus și produs multe piese pentru artiști cunoscuți. Cariera sa solo în muzică a început nu demult, ajungând la 40 de milioane de fani într-un an și puțin. Sunetul ei este o combinație între background-ul ei în pian și dragostea ei pentru muzică pop. „Rubik’s Cube” este al doilea single de pe viitorul său EP numit „REIGN”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți