Recenzie: RUDE – Ella Isaacson

Recenzie: RUDE - Ella Isaacson

Nu există nimic mai puternic decât o femeie puternică și încrezătoare care îmbrățișează feminitatea și furia din interiorul ei. Ella Isaacson captează o ferocitate și o atracție pură în noul ei single, „RUDE”. Cu o combinație de instrumentație electrică și vocalizare bogată, „RUDE” este un cântec rapid, un imn al puterii cu un ritm irezistibil. Lirica vie a lui Ella adaugă la natura hipnotizantă și neliniștitoare a single-ului. De exemplu, versurile „Iadul are un pat pregătit pentru tine, călcând pe inimi cu pantofi cu toc înalt” și „Diavolul și-a petrecut puțin mai mult timp cu tine” evidențiază natura vicleană și puterea nelimitată a unei femei răzbunătoare. Ritmul molipsitor al single-ului evocă dansul și o senzație de putere în audiență. Vocea incredibilă a lui Ella Isaacson, talentul său de a scrie versuri și instrumentația revigorantă fac din „RUDE” ascultarea perfectă pentru oricine caută o doză de putere sau încredere.

„RUDE” începe cu acorduri de chitară cu tonalitate joasă și sunete de sintetizator exaltante. Vocile puternice ale lui Ella au o ușoară asprime care se potrivește perfect cu versurile senzuale ale single-ului. Straturile vocale frumoase adaugă armonizare și forță la refrenul energetic al cântecului. Vocea lui Ella variază de la înaltă și cochetă la adâncă și furioasă. Podul single-ului prezintă un verset între cântat și rap care adaugă un fler unic cântecului ce are la bază muzică pop. Videoclipul oficial al piesei „RUDE” a avut premiera pe 18 februarie și folosește colorizare intensă și unghiuri diferite de filmare pentru a crea un videoclip cinematic, energic și sexy. Tușul roșu, machiajul grunge și costumele superbe reflectă atmosfera sugerată de single. „RUDE” și videoclipul care îl însoțește îmbină caracteristicile de putere, încredere, frumusețe și pasiune.

Ella Isaacson, originară din New York, este o cântăreață și compozitoare pop hotărâtă să facă din 2023 anul ei. Versurile vii, vocile angelice și energia magnetică a lui Ella o diferențiază ca o stea în ascensiune în scena muzicii pop. Dragostea ei pentru muzică este profundă, copilăria petrecută creând melodii și fiind implicată intens în artele spectacolului de la o vârstă fragedă. Succesul nu este ceva nou pentru Ella, deoarece a acumulat până acum peste 40 de milioane de ascultări pe toate platformele. Single-ul său de debut din 2015, „Pretty Little Gangster”, a propulsat cariera sa, obținând peste 3,9 milioane de ascultări doar pe Spotify. Hitul său din 2021, „Ruins”, a ocupat locul 10 în topul viral din SUA și locul 30 în topul viral mondial. Mai multe din piesele sale au fost remixate cu succes, permițând astfel ca melodiile să ajungă la audiențe mai mari. De exemplu, single-ul său din 2020, „Expectations”, pe care l-a realizat în colaborare cu Gallant, un cântăreț și compozitor inspirat de muzica R&B, a ajuns initial la peste 1,2 milioane de ascultări pe Spotify, dar mai târziu a fost remixat de R3HAB, un DJ și producător Multi-Platină, această versiune atingând peste 4,8 milioane de ascultări. Primul ei EP, „Chapters”, a debutat în 2021, conținând 5 piese, cel mai remarcat făcându-se „Maybelline” și „Life of the Party”. După lansarea sa, „RUDE” a fost difuzat pe peste 40 de posturi de radio diferite din Statele Unite pe 11 și 12 februarie. Își merită atenția soarele pe Ella Isaacson pe măsură ce își folosește talentul și determinarea pentru a atinge noi nivele de succes și pentru a-și revendica statutul de superstar.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți