Recenzie: Rules Are Made to Be Broken – Amelie Blake

Recenzie: Rules Are Made to Be Broken - Amelie Blake

Recenzie: „Rules Are Made to Be Broken” – Amelie Blake

Este întotdeauna interesant să vezi cum autenticitatea de sine este considerată problematică și că ieșirea din acea coajă insinceră înseamnă a fi rebel. Cel mai recent cântec al lui Amelie Blake, „Rules Are Made to Be Broken”, este un imn dark pop care evidențiază nevoia de a scăpa de constrângerile care țin prizoniere adevărata personalitate a oamenilor. Cântecul are o atitudine interesantă, care sare în evidență încă de la prima audiție. Amelie Blake aduce un stil unic cu acest cântec, iar sunetul său devine captivant cu cât îl asculți mai mult. Ascultarea piesei „Rules Are Made to Be Broken” este cu adevărat o experiență interesantă și asta se datorează talentului lui Amelie Blake.

Felul în care piesa începe este captivant și creează o ambianță întunecată care se menține pe parcurs. Vocea lui Amelie Blake are un ton unic, care înțelege foarte bine cântecul. În plus, armoniile constante creează un amestec înspăimântător de sunete care te fac să simți ca și cum ar fi mai multe voci în jurul tău, împingându-te să scapi de constrângerile tale. În strofe, există sunete mecanice care descriu foarte bine atmosfera și te transportă în lumea gândurilor lui Amelie Blake. Refrenul cântecului este extrem de captivant și se păstrează în ritm bine. Repetarea titlului cântecului în refren își imprimă cu adevărat natura rebelă a piesei și motivează ascultătorii să nu se conformeze. Este evident pentru ascultători că Amelie Blake s-a distrat foarte mult creând acest cântec, pur și simplu pentru că piesa este atât de plăcută și neobișnuită. Cu fiecare ascultare este clar că „Rules Are Made to Be Broken” este o piesă incredibilă și că Amelie Blake este un adevărat talent.

Amelie Blake este o artistă din Marea Britanie care și-a făcut un nume în industrie. Muzica ei a fost prezentată în multe emisiuni și filme, precum și în trailere și reclame. Recent, a fost nominalizată la un premiu PMA pentru una dintre piesele sale, câștigând și recunoaștere din partea altor surse. Ea s-a remarcat prin stilul său unic, care îmbină o multitudine de elemente pentru a crea sunetul său dark pop. Deși scrie muzică de peste zece ani, ea a început să lanseze muzică în ultimii ani, deoarece nu mai este speriată să se ascundă și este pregătită să-și expună arta. Amelie Blake este cu siguranță următoarea artistă pe care trebuie să o descoperi, deoarece talentul și stilul ei captivante țin audiența în priză.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți