Recenzie: RUNAWAY – Hunter Blair Ambrose

Recenzie: RUNAWAY - Hunter Blair Ambrose

Și-a confrunta temerile poate fi o călătorie dificilă, deoarece acestea adesea acționează ca o barieră care stă în calea creșterii personale și a fericirii noastre. Ele se strecoară în gândurile noastre, șoptind îndoieli, nesiguranțe și ne împiedică să urmărim lucrurile pe care cu adevărat le dorim în viață. Ele aruncă o umbră asupra potențialului nostru. Cu toate acestea, este important să recunoaștem importanța de a lăsa teama în urmă. Odată ce facem asta, putem merge înainte și deveni cea mai încrezătoare, curajoasă și cea mai bună versiune a noastră. Devenim mai fericiți. Radiem de bucurie. Devenim renașterea într-un fel. „RUNAWAY” de Hunter Blair Ambrose este o piesă care reflectă ideea de a alerga în urma tuturor lucrurilor pe care și le-a dorit vreodată, sperând că teama nu-i va sta din nou în calea dorințelor sale. Potrivit unui comentariu de pe Instagram, ea afirmă că această piesă este inspirată de „Părăsind New York, casa mea, pentru a merge după cele mai nebunești vise ale mele, sperând că vechile comportamente nu vor lovi și nu mă vor duce spre autodistrugere. Este vorba despre credința în abilitatea cuiva de a renaște și de a învăța din greșelile tale pentru a-ți începe viața de la zero, pentru un viitor mai bun. Este despre a lăsa în urmă inhibițiile și teama ta.”

Reînceperea vieții poate fi înfricoșătoare, dar să permiți fricii să te oprească să avansezi în direcția creșterii, să trăiești viața și să îți urmezi visurile este și mai rău. Hunter și-a lăsat orașul natal pentru a-și transforma visele în realitate, așa cum ar trebui să facă oricine!. Ea recunoaște cât de aproape stă teama cu ea și cât de greu este să o lași să plece: „Poate că te am înroșit în jurul degetului meu. Poate că sunt sub farmecul tău.” Ea compară faptul de a face mișcări mari și de a depăși frica în necunoscut cu „Trecând prin întuneric, ca în cromatic. Nu știu de unde să încep, prea dramatic.” Cu toate acestea, vedem creșterea și curajul lui Hunter când refuză să permită acestui greșeală să continue să se repete ca un ciclu sau să permită acest tipar să o conducă în autodistrugere. Ea luptă, stă în picioare și își urmărește visurile: „Am ieșit. Am strigat. Am căzut, Am mers în jur” […] Apoi, am lăsat-o în urmă. M-am gândit, i-am dat timp.” Titlul „RUNAWAY” reprezintă modul în care frica o face pe Hunter să fugă de ea însăși, de visele și dorințele sale. O menține stagnantă, fără niciun loc pentru creștere. Dar mai târziu, începe să se întrebe de ce nimic nou sau interesant se întâmplă în viața ei: „Căutându-mă. Pur și simplu fug. Mă întreb de ce totul pare întotdeauna la fel.” Frica ne ține stagnanți și nefericiți, dar odată ce învățăm să o depășim și să trăim viața la maximum, devenim de neoprit și plini de bucurie.

Hunter Blair Ambrose este o cântăreață de muzică pop și R&B cu sediul în Los Angeles, California. Ea își găsește inspirația în alți artiști de muzică pop și R&B, precum The Weeknd, Ariana Grande, Lady Gaga și Janet Jackson. Ea are în prezent peste 5000 de ascultători lunari pe Spotify. „RUNAWAY” este un single lansat după albumul ei de debut, „Scorpio Season”, care a fost lansat în 2021 și este descris de Hunter ca o „opus pop/R&B care explorează povestea unei romance de toamnă care a mers prost.” Ascultați noul și relatabil cântec al lui Hunter, „RUNAWAY”, disponibil acum pe toate platformele de streaming!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți