Recenzie: Runaway – Phoebe Hall

Recenzie: Runaway - Phoebe Hall

„Runaway” de Phoebe Hall este o melodie distractivă de bedroom-pop. Nu numai că această piesă este extrem de înfectioasă, dar este și incredibil de bine pentru urechi. Vocea lui Phoebe înregistrează registre inferioare bogate și addictive, iar versurile sunt pline de umor. Stilul lui Hall este unic și revigorant, ceea ce face ca această piesă să fie ușor de ascultat și să poată fi repetată în mod constant. „Runaway” nu pierde timpul; merge încăpățânat și știe exact ce vrea să fie. Această piesă trebuie adăugată imediat în lista ta de melodii pentru despărțiri; este un must-have.

Am fost imediat amintit de The 1975 și girl in red. Această piesă îmi amintește de mijlocul anilor 2010 în cel mai complimentar mod posibil. „Runaway” spune o poveste a iubirii nereușite. Te-ai săturat de faptul că persoana cu care ești implicat te ține în secret și pur și simplu vrei să te eliberezi din relație. Îți dai seama că nu meriți să fii victimă a rușinii lor și ei sunt motivul pentru care relația ta pare a fi nereușită, nu tu. Decizi să-ți recuperezi iubirea și timpul și să „fugi” de relație.

Hall este un artist pop în ascensiune în vârstă de douăzeci și doi de ani. Phoebe descrie muzica lor ca fiind queer bedroom-pop, care are emoții, dar și distracție și ușurință. A susținut mai multe spectacole live, furând întotdeauna spectacolul de fiecare dată. Artistul a lansat muzică pe Spotify începând cu anul 2021 și a lansat EP-ul Freshmen în noiembrie 2022. A strâns impresionantul număr de peste 4.000 de ascultători lunară, devenind rapid o stea indie-pop în ascensiune.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți