Recenzie: Running – TJ Viola

Recenzie: Running - TJ Viola

foto credit: Jude Morris

Ai avut vreodată fluturi în stomac pentru cineva și ai simțit că te afli pe norul nouă de fiecare dată când ești în preajma lor? Ei bine, TJ Viola le-a avut. În noul său single „Running”, TJ face cunoscut faptul că are sentimente puternice pentru cineva și este peste cap pentru acea persoană. Cu toate că este 100% sigur de cum se simte față de ei, simte și incertitudinea dacă acele sentimente sunt reciprocate. El cere acestei persoane claritate prin cântec, spunând: „Și vreau doar să știu dacă mă gândesc la tine la fel cum tu te gândești la mine? Și dacă ai simti doar cum simt eu despre tine, atunci am putea fi foarte buni împreună dacă ducem până la capăt.” Dacă ești genul de persoană care se bucură de melodii de dragoste pline de farmec și ritm, atunci te așteaptă o călătorie cu acesta.

„Running” este una dintre cele mai atrăgătoare melodii cu care te vei întâlni vreodată. Și chiar dacă TJ te poartă printr-o montagne-russe de emoții și gânduri, tot vei da din cap și vei bate din picior chiar și atunci când versurile sunt cele mai triste. În melodie, vei simți diverse instrumente, cum ar fi tobele, chitara electrică, claviatura, saxofonul, trombonul și trompeta, care sună atât de frumos împreună, făcând ca melodia să iasă în evidență și să atragă atenția. Dar, TJ te surprinde cu încă ceva. Pe lângă faptul că își exprimă sentimentele pentru această persoană, există câteva părți pe parcursul melodiei în care împărtășește cum se va simți dacă persoana respectivă nu simte la fel pentru el. Am trecut de la „Se simte ca paradis cum mă faci să fiu nebun” și „Ești singura pe care o doresc” la „Dacă nu vrei să încerci, atunci care-i sensul vieții?” și „Mă poți ține lângă tine sau poți să mă lași în întuneric.” Rănirea sentimentelor este dureroasă, dar comunicarea neclară este altceva. TJ și-a vărsat inima în acest cântec, așa că acum suntem cu toții nerăbdători să aflăm dacă această persoană simte la fel despre el sau nu?!

TJ Viola este un cântăreț, producător și multi-instrumentist din zona metropolitană NJ / NY. El cântă la instrumente de la o vârstă fragedă, începând cu pianul la 8 ani și cornul francez la 12 ani. Acum, el stăpânește instrumentele de suflat, coarde și percuție. Pe lângă această supărată de CV, TJ a excelat și în producția electronică până la vârsta de 15 ani. Din vârsta de 13 ani, el cântă la evenimente în zona NJ / NY, precum și în Hollywood. În prezent, TJ urmărește o diplomă de licență în corn francez la Manhattan School of Music. De asemenea, el are câteva cântece pe care le poți asculta, precum „Escape”, „Ghostin” și „Confessions.” Urmează călătoria muzicală a lui TJ cu linkurile de mai jos și asigură-te că asculți „Running”, care tocmai a fost lansat astăzi!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți