Recenzie: Sad Sugar – New Friends

Recenzie: Sad Sugar - New Friends

New Friends ne-a oferit un nou track flirtatios pentru vara cu single-ul lor, „Sad Sugar”. Cântecul marchează începutul colaborării lor cu producătorul nominalizat la premiile JUNO, Derek Hoffman. Explicându-și entuziasmul pentru lucrul cu Hoffman și cum a luat naștere cântecul, trupa declară: „Derek a făcut anterior unele dintre înregistrările noastre preferate, așa că atunci când am avut șansa să lucrăm cu el, trupa a fost foarte entuziasmată să vadă ce piese vor rezulta. Am făcut câteva plimbări pentru a lua pește și cartofi prăjiți și sarea trebuie să fi incitat tema zahărului pentru a echilibra gusturile.”

„Sad Sugar” este un hit pop-rock înflăcărat, care descrie dulceața intoxicantă a personajului principal feminin al cântecului.

„Sad Sugar” este un track contagios pop-rock, având un peisaj sonor agresiv, încărcat de chitări, influențate de britpop. Cântecul împletește melodii flirtante, oscilând între versuri și refrene memorabile. Creând un sunet intens, aproape pop-punk, vocile lui Stefan Boulineau oferă refrene care îți fac să-ți ia ochii, cu o finețe zgrunțuroasă. „Sad Sugar” este o piesă veselă, fiind condusă de lick-uri viguroase de chitară și tobe bătăioase. Sunetul subtil face ca această piesă să fie o adăugire proaspătă în orice playlist de pop-rock sau alt-pop și merită să fie redată în reluare.

Impulsionându-i către succesul imediat, trupa canadiană indie alt-pop New Friends a devenit virală cu primul cântec pe care l-au înregistrat vreodată, „Purple Candy”. Grupul este format din membri din întregul Ontario de Sud, incluzând solistul vocal Stefan Boulineau (Windsor), chitaristul Cole Wilson (St. Thomas), clăparul/scriitorul principal Ayden Miller (Orillia), toboșarul Nico Elias (London) și basistul Conrad Galecki (Waterloo). Unele dintre lansările lor populare includ „Purple Candy”, „Ricochet”, „Little Fires” și „Doomed”, colectând milioane de stream-uri în mod colectiv. Având fiecare membrii cu propriile lor origini unice, New Friends au menționat Coldplay, Foster the People și Snow Patrol ca fiind câteva dintre numeroasele lor influențe.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți