Recenzie: Saturday Night – Alessiah

Recenzie: Saturday Night - Alessiah

Conexiunea dance-pop cu dansul îl face potrivit pentru a exprima sentimentele și experiențele propulsive din viață. Experiența incitantă a iubirii noi se reflectă perfect în sunetul basului pulsator și ritmul încărcat. Pe cel mai recent single al său, cântăreața și compozitoarea română Alessiah demonstrează o abilitate deosebită pe ringul de dans. „Saturday Night” este un electro-pop vibrând cu melodie gata de petrecere. Cu toate acestea, interpretarea vocală a Alessiah este mai ușoară decât s-ar anticipa. Combinatia pare mai spațioasă, permițând sintetizatoarelor pulsatorii și aerisite să se contureze în mixaj. Este captivant și suficient de animat pentru a anima un club aglomerat, dar îmi imaginez că se potrivește la fel de bine pe o stradă din oraș la ora 2 dimineața.

Povestea pe care o relatează Alessiah în „Saturday Night” este una familiară în canonul club-pop: iubirea nouă și experiența kinetică a căderii în aceasta. „Lasă-mă să mă distrez”, cere ea, de parcă respinge o voce interioară de ezitare. Sugerarea secretelor contribuie la atmosfera mai întunecată, dar rămâne jucaușă în același timp („Dacă tatăl meu află despre mine și tine, nu va fi bine”). Cu toate acestea, pare că el a aflat, deoarece în refren îl întreabă „îți amintești când erai tânăr?” Multe dintre versurile Alessiah par a fi texte pe care le-ar putea trimite prietenului care îi va spune să meargă înainte. „Ce ar trebui să fac?” Întreabă ea, cu toate că sugestia unei zâmbetare în vocea ei sugerează că ea a decis deja.

Născută și crescută în România, Alessiah a devenit rapid o artistă pop de renume internațional. În calitate de adolescentă, ea a devenit o voce inventivă și puternică pentru experiențele și pasiunile generale. Ritmul prolific la care a lansat single-uri în ultimii ani a înregistrat dezvoltarea și creșterea sa ca artist, cu mulți ani înainte în cariera sa. „Saturday Night” este cel de-al treilea single al lui Alessiah din acest an, lansat împreună cu un videoclip distractiv care se potrivește perfect atmosferei sale. Muzica artistei în ascensiune a găsit un cămin la casa de discuri MediaPro, parte a titanului industriei Universal Music Group.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți