Recenzie: Scatterbrain – Emei

Recenzie: Scatterbrain - Emei

„Scatterbrain” de Emei este ceea ce se întâmplă atunci când luăm un stilou și lăsăm toate gândurile noastre intrusive să se reverse pe hârtie. Această piesă plină de energie este un imn cu care mulți se pot identifica, pentru că nu știu exact încotro se îndreaptă în viață. A fi în spirală poate avea o conotație negativă, dar de ce ar trebui să fie așa? Să te concentrezi doar pe un singur lucru poate fi plictisitor, în timp ce a avea o mulțime de gânduri fără o ordine anume este ceea ce face viața interesantă. Nimeni nu știe tot timpul ce ar trebui să facă în viață, dar aici apare magia. Cele mai frumoase călătorii încep atunci când suntem cel mai pierduți. Este ușor să fii aspru cu tine însuți și să lași gândurile negative să te copleșească, dar a avea un vortex în mintea ta înseamnă că ai trăit multe, ai învățat multe lecții pe care mulți oameni trec prin viață fără să le învețe. Atunci când întâlnești pe cineva care îți face mintea să facă o pauză și te ajută să-ți taci respirația măcar pentru un moment, acea persoană poate deveni ca o drog. Devenind sinonimă cu speranța unei vieți mai bune. Este aceeași senzație ca atunci când conduci prin furtună și treci printr-un tunel; pentru o clipă este liniște; pentru o clipă ești liber.

„Scatterbrain” este o piesă plină de viață, cu versuri colorate. Instrumentele se potrivesc perfect cu ceea ce se întâmplă într-o minte foarte activă. Pur și simplu nu te poți abține să nu te ridici, să-ți miști corpul și să evadezi pentru câteva minute. Emei ne oferă, celor cu mintea în spirală, o ușurare temporară în care nu ne gândim decât la momentul în care vom putea asculta această piesă din nou. Emei suprapune versuri profunde și puternice peste un beat atrăgător, creând astfel o piesă alternativ-pop de excepție. Săgețătura rapidă și inteligența sa ingenioasă devin evidente în versuri precum: „Dormind în mintea mea ca un Motel 6. Păstrează totul laolaltă cu puțină bandă adezivă.” Aceasta este o piesă pentru orice ocazie, fie că trebuie să te ridici și să dansezi, sau să deschizi geamurile, să iei drumul mai lung spre casă și să o asculți din nou și din nou.

Emei este o cântăreață/compozitoare incredibilă care și-a construit rapid o armată de fani în ultimul an. Ea îi lasă pe auditoriu să privească înăuntrul minții sale, în lumea ei, și creează cântece cu care mulți tineri adulți se pot identifica. Emei și-a dezvoltat inițial talentul pentru interpretare în timpul participării la concursul „Idolul Chinez”. După ce a ocupat locul trei, Emei a început să scrie și să lanseze propriile piese. Primul ei single, „Late to the Party”, a adunat peste 6 milioane de ascultări și 10 milioane de vizionări pe TikTok și Instagram. După succesul fulminant al primului său EP, „End of an Era”, așteptăm cu nerăbdare al doilea ei EP, iar „Scatterbrain” este gustul perfect al ceea ce urmează în acest an de debut pentru Emei.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți