Recenzie: Screwed – Trubbleboy

Recenzie: Screwed - Trubbleboy

Muzica „Screwed” a lui Trubbleboy este inspirată de momentele în care te simți un pic înșelat, mai ales atunci când pare că lumea se învârte prea repede și nu-ți poți permite să iei o pauză. Trubbleboy a găsit conceptul pentru această piesă într-o idee inițial ușuratică, dar a transformat-o în perspectiva lor despre lume. Toți trăim într-un ciclu monoton în viață și, cu această melodie, Trubbleboy speră nu numai să atragă atenția asupra acestui ciclu, dar și să scoată oamenii din el. A face aceeași lucruri zi de zi poate fi epuizant; poate fi revigorant să ai o nouă perspectivă.

Suntem purtați în această melodie cu o percuție ecoului care declanșează o melodie pop veselă, menținând același ecou. Acest ritm încetinește pentru a pune în centrul atenției versurile, apoi începe să se intensifice din nou în refren. Refrenul este extrem de catchy și, după părerea mea, punctul culminant al genului pop. Este vesel, versurile sunt ușor de urmărit, iar instrumentele sunt în prim-plan. La începutul celei de-a doua părți a piesei, aspectul muzical se liniștește din nou pentru a da în prim-plan cuvintele lui Trubbleboy. Acest aspect al melodiei este intensificat cu puntea, unde se specifică că „poate am nevoie de ceva ce nu am avut niciodată”, ceea ce reprezintă un mesaj cheie al melodiei. Totul se îmbină armonios pentru a crea o piesă minunată, demnă de ascultat.

Trubbleboy, un nume inspirat de norul de necaz pe care îl desena adesea în caiete în timpul liceului, a crescut admirând artiști ca Dave Grohl, un om de multe talente, My Chemical Romance, The Smashing Pumpkins și The 1975. Muzica lui este puternic influențată de rock și punk rock. La doar unsprezece ani, a luat prima dată chitara în mână după ce a văzut un video cu Jimi Hendrix. Pasiunea lui pentru chitară s-a transformat apoi în perfecțiunea învățării basului, tobelor și pianului. S-ar fi putut forma o întreagă trupă. După ce a încercat să se alăture câtorva formații, a hotărât să continue ca artist solo și a început să caute concerte locale și job-uri ciudate în loc să meargă la universitate. În 2022, Trubbleboy a semnat un contract cu Bright Antenna Records, ceea ce a fost uimitor pentru cariera sa până acum.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți